Neler Yeni

Bu klavye almaya değer mi?

Sndjety

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Murat
Instagram
Sndjety

Squex

80+ Silver

Sndjety

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Murat
Instagram
Sndjety
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az daha para koyup yurtdışından alabiliyorsan bunu alman daha iyi olur
Minik klavye istiyorum ikinci seçeneğim ise

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Az daha para koyup yurtdışından alabiliyorsan bunu alman daha iyi olur
Vergi dahil 503 tl oluyor. 100 tl bütçe arttırabilir mi ki acaba? 500 520 tl'ye trden de iyi modeller var

Squex

80+ Silver
Minik klavye istiyorum ikinci seçeneğim ise
Hocam benim attığım da mini zaten rampage tasarım olarak benim attığımdan çalmış tasarımı büyük ihtimal aynı kartı kullanıyorlar klavyede benim attığımın tuşları daha iyi ve kablosuz olarak da kullanabilirsin.
RK61 de yurtdışından almaya çalışınca daha ucuza geliyor ve yurtdışından almaya çalışırsan rgb model alırsın senin attığın rgb değiş tek renk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vergi dahil 503 TL oluyor. 100 TL bütçe arttırabilir mi ki acaba? 500 520 TL'ye trden de iyi modeller var
Vergi dahil olarak almasın vergi iadeli alsın 425 tl falan ediyor öyle vergi dahil alsa da 456 tl ediyor
BGRATON kodu ve yeni üyelik kuponu ile

Rampage atomun tuşları o kadar iyi de sayılmaz gaterona göre

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Vergi dahil olarak almasın vergi iadeli alsın 425 TL falan ediyor öyle
Anladım onu bilmiyordum, vergi iadeli ilk defa duydum. Turkey direct posta +70 tl çıkarıyor ve 540 tl oluyor. Kod da herhalde yeni üye olmadığımdan çalışmadı. Bilgilendirme için teşekkürler.

Sndjety

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Murat
Instagram
Sndjety
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim attığım da mini zaten rampage tasarım olarak benim attığımdan çalmış tasarımı büyük ihtimal aynı kartı kullanıyorlar klavyede benim attığımın tuşları daha iyi ve kablosuz olarak da kullanabilirsin.
RK61 de yurtdışından almaya çalışınca daha ucuza geliyor ve yurtdışından almaya çalışırsan rgb model alırsın senin attığın rgb değiş tek renk

Vergi dahil olarak almasın vergi iadeli alsın 425 TL falan ediyor öyle vergi dahil alsa da 456 TL ediyor

Rampage atomun tuşları o kadar iyi de sayılmaz gaterona göre
mavisini kendim istedim şık duruyor banggood dan alamam azerbaycan'da yaşıyorum vergisi çok fazla oluyor + kargo baya fazla para vermem gerekiyor türkiye'den alınca daha ucuz kendi ülkemde böyle klavyeler yok

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
bütçe ne kadar.

Squex

80+ Silver
mavisini kendim istedim şık duruyor banggood dan alamam azerbaycan'da yaşıyorum vergisi çok fazla oluyor + kargo baya fazla para vermem gerekiyor türkiye'den alınca daha ucuz kendi ülkemde böyle klavyeler yok
O zaman benim de bilgim yok çünkü azerbeycana gelir mi gelirse vergisi ne kadar olur gram fikrim yok. Türkiyeden alınca 30 tl vergi geliyor. Kargo paketinin üzerinde gümrük vergisi etiketini mail olarak gönderince 30 tl iade ediyorlar kartına ama azerbeycan için durum farklı diye biliyorum bu vergi iadesi türkiye ve bazı ülkelere özel sanırsam

Sndjety

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Murat
Instagram
Sndjety
Blue switch...

kendimkini satıp üstüne para koyup alıcam blue switch olduğu için satmak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,650
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom