Neler Yeni

Öneri KABLOSUZ KLAVYE ÖNERİSİ BEYAZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Onur Yücel
kotu olsa mıllet yapısırmıydı sence orjınalı 70 dola olan klavye nasıl dandirik olcak acaba
Orijinali 70 dolar falan değil kanka satış stratejisi o hemen atlıyorsunuz geçen de birisiyle tartıştım bu konuyu , sitesinde 70 yazıyor diye 70 olduğu anlamına gelmiyor sen gerçekten inanıyor musun 70 dolar olduğuna

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Tuğra
Teşekkür ediyorum sana tam ödeme adımındaydım sayfayı kapattım direkt internete yazınca insanlar bu konudan çok şikayetçiymiş uyguna geliyo diye hemen alayım dedim de vazgeçtim.
kardeşim şimdi forumda 100 lerce kişi bu klavyeyi aldı kaç kişi konu açtı??? allah için bi boş ağızın söylediği şeylere inanmayın . Sayın kaç kişi konu açtı kaç kişinin klavyesi bozuldu ben şuana kadar 2-3 konuya rastladım.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Orijinali 70 dolar falan değil kanka satış stratejisi o hemen atlıyorsunuz geçen de birisiyle tartıştım bu konuyu , sitesinde 70 yazıyor diye 70 olduğu anlamına gelmiyor sen gerçekten inanıyor musun 70 dolar olduğuna
70 dolar epomarkera bakabılırsın bızım aldıgımız çin versiyonu oldugu için

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Arnold Ciwardagexer
kardeşim şimdi forumda 100 lerce kişi bu klavyeyi aldı kaç kişi konu açtı??? allah için bi boş ağızın söylediği 2-3 kişinin klavyesi bozulmuş ona takmayın.
Hocam bırakın almasınlar. Bu insanlar böyle şeyleri haketmiyor. Ben de aldım gül gibi klavye 2 ay önce Trendyol'dan 2300'e alamadığıma üzülüyordum.
1731481408153.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Onur Yücel
70 dolar epomarkera bakabılırsın bızım aldıgımız çin versiyonu oldugu için
güya 70 dolar kendi sitesinde ama hikaye , neredeyse her zaman 900-800 tl civarına satılıyor banggood temuda falan dümen bu işler . Paco rabbane da kendi sitesinde 16k resmi satıcılarda 12k aynı hesap.
Ya da ülkemizde Mondelez marka ürünlerin neredeyse her Allahın günü indirimde olması gibi
Veya carrefour , migros , gratis , watsons da falan görürsün etikette şey yazar 500tl , gratiskart a özel 99tl! Kasaya gidiyon kart yok diyon tamam diyo 99 a veriyor gene aynı hesap bunlar satış stratejisi
Bu kral olay.

gpx1 ın kronık bır model oldugunu bılmeyen yoktur dıye dusunuyorum
Onu örnek verdim dostum mouse olayına hakim değilim zaten doğrudur dediğiniz fakat yukarda söylediğimiz gibi teknoloji şans işi , razer deathstalker v2 pro alacaktım ben de çoğu kişide kronik bağlanmama problemleri oluşmuş 1 sene sonra dolayısıyla ben de almadım fakat hepsi böyle demek değil tabii ki sorunsuz senelerce kullananlar da var.
Yanlış anlaşıldı sanırım bahsetmeye çalıştığım.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Tuğra
güya 70 dolar kendi sitesinde ama hikaye , neredeyse her zaman 900-800 tl civarına satılıyor banggood temuda falan dümen bu işler . Paco rabbane da kendi sitesinde 16k resmi satıcılarda 12k aynı hesap.
Ya da ülkemizde Mondelez marka ürünlerin neredeyse her Allahın günü indirimde olması gibi
Veya carrefour , migros , gratis , watsons da falan görürsün etikette şey yazar 500tl , gratiskart a özel 99tl! Kasaya gidiyon kart yok diyon tamam diyo 99 a veriyor gene aynı hesap bunlar satış stratejisi
Bu kral olay.

Onu örnek verdim dostum mouse olayına hakim değilim zaten doğrudur dediğiniz fakat yukarda söylediğimiz gibi teknoloji şans işi , razer deathstalker v2 pro alacaktım ben de çoğu kişide kronik bağlanmama problemleri oluşmuş 1 sene sonra dolayısıyla ben de almadım fakat hepsi böyle demek değil tabii ki sorunsuz senelerce kullananlar da var.
kanka tr de 3k ya aldıgım klavyeden daha kaliteli daha ne olsun.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Arnold Ciwardagexer
Bu kral olay.

Tamam kral strateji var diye almayalım gidip 1.5k'ya Rampage klavye alalım. Ya da @kyloitch arkadaşımız gibi Redragon Dranconic klavye alalım sdlhksfdgjhfsghjsdfgjhfd

Gurkanpiro

80+ Platinum
Bu kral olay.

zaten 900 felan almakta mantıklı bedava resmen ıcındekı swıtchler zaten 400 500 tl cıvarı

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Arnold Ciwardagexer
Allah senin belanı verir inşallah. Bozuk klavye almışsın kendin kazıklandın diye milletin de kazıklanmasını sağlamaya çalışıyorsun. Redragon gibi bir kez bile kullanmadığın yılların markasına çöp falan diyorsun :D 280 liralık klavyeyle Ajazz'ı karşılaştırıyorsun :D Forumun bulucu deneninden sonra en cahili sensin. İnsanları kötü yönlendirip ceplerindeki paraların boşa gitmesinden zevk alan psikolojik sorunları olan hastalıklı bir çocuksun. Engelledim seni hala daha beni bulmaya devam ediyorsun. İğreniyorum senden. Diğer konularda bozuk diye ağlıyorsun ama yine de burda millete bozuk diye ağladığın klavyeyi öneriyorsun. Yılın en kötü insanısın. Ceza yiyeceğimi bile bile bunları yazıyorum çünkü milletin akıllanıp parasını çöpe atmaması benim ceza yememden daha önemli. Haftalık harçlıklarını biriktirip güzel bir klavye almak için internette dolaşan küçücük çocukları o çalışmayan kafanla kandıramazsın.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bu arada seni replemiyorum. Forumda muhtemelen en az 2bin kişi almıştır bu klavyeyi. Hepsi senin bu söylemini görüp sana gülecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Onur Yücel
zaten 900 felan almakta mantıklı bedava resmen ıcındekı swıtchler zaten 400 500 tl cıvarı
Öyle tabi canım orası su götürmez zaten.
Tamam kral strateji var diye almayalım gidip 1.5k'ya Rampage klavye alalım. Ya da @kyloitch arkadaşımız gibi Redragon Dranconic klavye alalım sdlhksfdgjhfsghjsdfgjhfd
Bunu mu anladın yani ? Ben o bundan iyi bu bundan iyi demiyorum zaten söylediğim gibi ben de f75 aldım ama artık holiganlık seviyesi oldu yorumlar. Bu fiyata vadettikleri son derece iyi inşallah problemsiz bir ürün denk gelir hepimize

Gurkanpiro

80+ Platinum
Öyle tabi canım orası su götürmez zaten.

Bunu mu anladın yani ? Ben o bundan iyi bu bundan iyi demiyorum zaten söylediğim gibi ben de f75 aldım ama artık holiganlık seviyesi oldu yorumlar. Bu fiyata vadettikleri son derece iyi inşallah problemsiz bir ürün denk gelir hepimize
tabıkı yukarıdakı red dragonunda ıcınden gececektır

Top Bottom