kyloitch

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• 4060 ile 4060 Ti 8GB arasında bir fark yok. FPS farkı yok denecek kadar az. Bu yüzden 4060 veya 4060Ti 16GB arasında gidip gelmen gerekir. 4060Ti 8GB almayı düşünüyorsan alma. Boşa para israfı. Onun yerine düz 4060 al. 4060 Ti 16GB almayı düşünüyorsan alabilirsin.
    4060 Ti 8GB ile 4060 Ti 16GB arasında performans farkı olduğunu söylememiş olmama rağmen bu nedenden ötürü uyarı yedim. Benim bahsettiğim şey, 16 GB VRAM'li versiyonunun VRAM olarak önde olmasından ötürü Ti alınacaksa daha mantıklı bir seçim olacağı yönündeydi. Cümlemde 16GB VRAM'li ekran kartının 8GB VRAM'li ekran kartından daha güçlü olduğuna dair herhangi bir tanım yok. Aldığım uyarıyı reddediyorum, uyarının silinmesini rica ediyorum.

• Hahaha
    Reaksiyonlar: Ali Koç
    kyloitch
    kyloitch
    Mehmet kardeşim sana hakkımı helal etmiyorum. Uyarı başlığında bile "4060 Ti 8 GB ve 16GB Arasında Kayda Değer Bir Performans Farkı Yok" yazarken, buraya gelip "4060 ile 4060 ti arasında bir fark yok" yazıyorsun. Cümlenin devamında aralarındaki FPS farkı yok denecek kadar az yazıyor, bunu görmüyorsun. Sen uyarı atmak için uyarı atıyorsun. Hiçbir şekilde kötü bir niyeti olmayan bir mesaja adaletsiz bir yaklaşım sergiliyorsun. Dilerim yaşattığın adaletsizliği yaşamadan göçüp gitmezsin bu dünyadan.
    Mehmet Yılmaz
    Mehmet Yılmaz
    Alakasız şeylere duyar kasma, hem üstte söylediğim yanlış hem devamında yazdıkların yanlış. 4060 ve 4060 Ti 8GB arasında performans farkı yok ne demek?
    Mehmet Yılmaz
    Mehmet Yılmaz
    Gidip karakter sınırı olan uyarı bölümüne 2 satır açıklama yazamayız zaten.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,405
Üyeler
193,378
Son üye
tior56