Neler Yeni

Bu klavye takası mantıklı mı?

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Şunu da belirteyim yanlış anlaşılmasın bendeki klavyede çok kulağımı kabartıp dinlemediğim sürece hiç göze batan ses almıyorum bu yay sesi dediğin şey klavyenin fiyatı ve kullanılmışlığıyla orantılı biraz eskidikçe ve ucuza geçtikçe daha çok yay sesi alıyorsun

Mert.k

80+ Bronze
Vallaha iade almazlar hocam. Mekanik klavyelerde normal diyorlar çınlama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aile evindeyim ama bir odada tekim. Diğer odalara gider mi ses? Ve evet yay sesi, switchlerin lube edilmesi gerekiyor. Yağlanması gerekiyor bir nevi. O lube dediğimiz yağ gibi üründe 300 TL'den başlıyor.
ürünü sevmedım diyip iade edebiliyor olmalısın ben oyle biliyorum

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
İnanılmaz kalite farkı var reddragondan devam et hiç girme takas işine
@Quepardo hocam blue switch konusunda korkuttu, sanırım vazgeçeceğim.

ürünü sevmedım diyip iade edebiliyor olmalısın ben oyle biliyorum
Hijyenik ürün kategorisinde olduğu için olmuyor. İnventustan aldım ve iade şartlarında bu belirtiliyor, eğer bir sorun yoksa iade alınmaz diye.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Videodaki ses rahatsız ediyorsa eğer blue kesinlikle seni kanser eder en iyi yapacağın şey bütçe arttırabiliyorsan daha kaliteli red switche geçmek olur öbür türlü maviden uzak dur

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Şunu da belirteyim yanlış anlaşılmasın bendeki klavyede çok kulağımı kabartıp dinlemediğim sürece hiç göze batan ses almıyorum bu yay sesi dediğin şey klavyenin fiyatı ve kullanılmışlığıyla orantılı biraz eskidikçe ve ucuza geçtikçe daha çok yay sesi alıyorsun
5 günlük klavyede attığım videodaki gibi ses geliyor. Teslim aldığım ilk gün bir de o.

Mert.k

80+ Bronze

Hijyenik ürün kategorisinde olduğu için olmuyor. İnventustan aldım ve iade şartlarında bu belirtiliyor, eğer bir sorun yoksa iade alınmaz diye.
hm anladım hocam ben hepsıburadadan rampage drop plus kulaklık almıştım iade almışlardı

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Videodaki ses rahatsız ediyorsa eğer blue kesinlikle seni kanser eder en iyi yapacağın şey bütçe arttırabiliyorsan daha kaliteli red switche geçmek olur öbür türlü maviden uzak dur
Yani switch sesi değilde, klavyede o yankılanan metal kalitesizlik sesi delirtiyor beni. Gürültü değil bu, kalitesiz metal sesi geliyor.

hm anladım hocam ben hepsıburadadan rampage drop plus kulaklık almıştım iade almışlardı
Bilemiyorum hocam, elimde başka klavyede yok boşa göndermiş olmakta istemiyorum.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Yani switch sesi değilde, klavyede o yankılanan metal kalitesizlik sesi delirtiyor beni. Gürültü değil bu, kalitesiz metal sesi geliyor.

Bilemiyorum hocam, elimde başka klavyede yok boşa göndermiş olmakta istemiyorum.
Evet anladım seni ama ucuz blue switch alınca da öyle hoşuna giden bir ses almazsın diyebilirim
Dediğim gibi ya buna alışmaya çalış ya da imkanın varsa daha kaliteli bir red switch klavyeye yönel

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Evet anladım seni ama ucuz blue switch alınca da öyle hoşuna giden bir ses almazsın diyebilirim
Dediğim gibi ya buna alışmaya çalış ya da imkanın varsa daha kaliteli bir red switch klavyeye yönel
Klavyem ilanda zaten, satarsam logitech'in klavyelerinde düşünüyorum. Satılıkta ve teklif geldi işte.

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Mantıksız çınlama sorununu onda da yaşayacaksın

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Klavyem ilanda zaten, satarsam logitech'in klavyelerinde düşünüyorum. Satılıkta ve teklif geldi işte.
Daha 14 gün bile dolmamış direkt iade et bence boşa uğraşma ürüne, kutuya vs zarar vermediysen iade alırlar

O zaman hiç gerek yok. Karşı taraf 300 TL falan verse de mantıksız değil mi bu olay :D
Ne verirse versin onu da satmak isteyeceksin zaten buluşup denesen bile vazgeçmen için yeterli olur muhtemelen

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Daha 14 gün bile dolmamış direkt iade et bence boşa uğraşma ürüne, kutuya vs zarar vermediysen iade alırlar

Ne verirse versin onu da satmak isteyeceksin zaten buluşup denesen bile vazgeçmen için yeterli olur muhtemelen
Hocam kutuya hafif zarar var, açarken oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida