Asus TUF Gaming K1 RGB Mekanik Hisli Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
3.5 k ya kadar bütçem var var mı klavey önerisi sağlam?Bu paraya ikinci elde mekanik bi şeyler alabilirsin
Gaming gen trdeki akkolardan alabilirsin hoşuna giden bi tane ya da ikinci elde kb65he gibi manyetik switchli bi klavye alabilirsin fps oyunu odaklı kullanacaksan2
3.5 k ya kadar bütçem var var mı klavey önerisi sağlam?
ben gaminggen de stoğa girdiğinde aldım 2.700 e akko. shine-through olması lazım. gayette hoşuma gitti sesi güzel hissiyatı güzel. kablosuz olması da ayrı bir rahatmış.2
3.5 k ya kadar bütçem var var mı klavey önerisi sağlam?
alma...Asus TUF Gaming K1 RGB Mekanik Hisli Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
tam boyutlu arıyorum hocam herkes akko makko diyor bu ne yeni çıkmış herkes bunu söylüyor tam boyutlu ve klasik renklerde istiyorum böyle anime gibi istemiyorum lütfen bu tarz atmayınGaming gen trdeki akkolardan alabilirsin hoşuna giden bi tane ya da ikinci elde kb65he gibi manyetik switchli bi klavye alabilirsin fps oyunu odaklı kullanacaksan
Yeni değil bayadır var akko ama artık tr garantili ve ucuza satılıyor , akkonun tam boyları da var bakabilirsin. Bu paralara bilindik markalardan bu kadar kaliteli klavye alamazsın kolay kolaytam boyutlu arıyorum hocam herkes akko makko diyor bu ne yeni çıkmış herkes bunu söylüyor tam boyutlu ve klasik renklerde istiyorum böyle anime gibi istemiyorum lütfen bu tarz atmayın