Neler Yeni

Bu klavyeyi beğendim nasıl alayım mı?

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Seyfullah
Bu paraya ikinci elde mekanik bi şeyler alabilirsin

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak K.
pusat k3 pro öneririm

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Seyfullah
2

3.5 k ya kadar bütçem var var mı klavey önerisi sağlam?
Gaming gen trdeki akkolardan alabilirsin hoşuna giden bi tane ya da ikinci elde kb65he gibi manyetik switchli bi klavye alabilirsin fps oyunu odaklı kullanacaksan

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kutay Orhan
2

3.5 k ya kadar bütçem var var mı klavey önerisi sağlam?
ben gaminggen de stoğa girdiğinde aldım 2.700 e akko. shine-through olması lazım. gayette hoşuma gitti sesi güzel hissiyatı güzel. kablosuz olması da ayrı bir rahatmış.
eskiden klavye çok önemsemediğimden dolayı g213 kullanıyordum . ama kendime yazık etmişim çünkü bundaki hissiyat kesinlikle verilen paraya değer.

Toffyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Toffy
Gaming gen trdeki akkolardan alabilirsin hoşuna giden bi tane ya da ikinci elde kb65he gibi manyetik switchli bi klavye alabilirsin fps oyunu odaklı kullanacaksan
tam boyutlu arıyorum hocam herkes akko makko diyor bu ne yeni çıkmış herkes bunu söylüyor tam boyutlu ve klasik renklerde istiyorum böyle anime gibi istemiyorum lütfen bu tarz atmayın

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,018
İsim
1
bu alınmaz arkadaşın dediği gibi akko bakabilirsin

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Seyfullah
tam boyutlu arıyorum hocam herkes akko makko diyor bu ne yeni çıkmış herkes bunu söylüyor tam boyutlu ve klasik renklerde istiyorum böyle anime gibi istemiyorum lütfen bu tarz atmayın
Yeni değil bayadır var akko ama artık tr garantili ve ucuza satılıyor , akkonun tam boyları da var bakabilirsin. Bu paralara bilindik markalardan bu kadar kaliteli klavye alamazsın kolay kolay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,376
Üyeler
164,486
Son üye
Ekochuu
Top Bottom