- Bütçe
- 3000
Hawk FAB V1
xDrive 15'Li
zio Fabric Jet Black
Xdrive Toryum
Zio aralarından en hoşuma giden oldu sizce hangisi alınır
xDrive 15'Li
zio Fabric Jet Black
Xdrive Toryum
Hawk v5 modeline bakmano öneririm yads xdrive toryumHawk FAB V1
xDrive 15'Li
zio Fabric Jet Black
Xdrive Toryum
V6 hocam kusura bakma yanlış yazdımHawk v5 modeline bakmano öneririm yads xdrive toryum
Hoşuma gitti hocam seçeneklerimin arasına ekledimHawk v5 modeline bakmano öneririm yads xdrive toryum
Mesaj otomatik birleştirildi:
V6 hocam kusura bakma yanlış yazdım
Sevindim hocam hawk koltukları oldukça iyi bence hawk alHoşuma gitti hocam seçeneklerimin arasına ekledim
Hocam zio beni en çok arada bırakan oldu hem görünüş hem özellikler anlamında güzel gözüküyor.Sevindim hocam hawk koltukları oldukça iyi bence hawk al
Hocam tabii ki senin kararın ama hawk daha iyi benceHocam zio beni en çok arada bırakan oldu hem görünüş hem özellikler anlamında güzel gözüküyor.
Hocam bunun deri olması korkutuyor biraz araştırdığımda yaz aylarında terletme sıkıntısı olduğu söyleniyorBen direk bunu alırdım hocam çok seviyorum bu markayı arkadaşımda var ben de yakında alabilirim.
xDrive 15'Li Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
xDrive 15'Li Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamamzn.to
15 saatten fazla oturuyorsanız terletebilir ancak kaliteli ve kolay kolay yıpranmayacak ürün hocam ondan önerdim tercih sizin tabii kiHocam bunun deri olması korkutuyor biraz araştırdığımda yaz aylarında terletme sıkıntısı olduğu söyleniyor
max 4-5 saat oturuyorum hocam galiba zio ve xdrive arasında kaldım15 saatten fazla oturuyorsanız terletebilir ancak kaliteli ve kolay kolay yıpranmayacak ürün hocam ondan önerdim tercih sizin tabii ki
Hawak ciddi anlamda kullanan arkadaşlarımında tavsiyesi ve önerisi markayı ilk defa duyduğum için biraz arada kaldım fakat çok öneriliyorHocam tabii ki senin kararın ama hawk daha iyi bence