Excator23cm
80+ Gold
transmart sono al hepsinden iyi
Soyulma falan oldumu derisindeHayır aşırı hafif bazen kulağımda olduğun unutuyorum
Dostum eğer hafif olsun saatlerce takiyim vs diyorsan steelseries al derim butun arkadaslarım memun mikrofonu da guzel. Ama ben şuanda cloud 2 kullanıyyorum ses kalitesi müzik dinlerken veya oyunlarda olsun inanılmaz iyi cok kulaklık taktım en ıyısı bu bence. ama 3 saatten sonra falan kulak kısmındakı deri pedler kaliteli sıkıntı yok da kafanın üstüne biraz eziyormuş gibi geliyor bilgin olsun. ama cloud 2 nın mıkrofonu steelseries lerden daha guzel bılgıne. baska sorun varsa yanıtlarım cloud 2 ıle ılgılıÖnceki kulaklığım rampage snr w1 idi ilk senelerde güzeldi sonradan öldürdü beni kulağımda yaralar yaptı sağlam bi kulaklık almam lazım dedim sonra
Fury aldım ve pişman oldum. Fury iyi diyen arkadaşlar da inanın bu işten gram anlamıyor. İade ettim sizlerin sözünü dinleyerek. Abi kulaklık sadece yüksek sesten ibaret ne tiss ne bass hiç biri yok evet kabul ediyorum db çok yüksek ama başka bir özellik yok. Kablosuz kulaklıklara göre inanılmaz uygun ama cloud 2 ile kıyaslamaniz çok ilginç. Konfor olarak ses inceliği olarak yanından bile geçemez ki Alpha ve s ile kıyas olmaz sürücü ve frekans ayarları bir kere çok farklı. Ama razer a birsey diyemem kullanmadım. Uzun lafın kısası fury pişmanlıktır.Hocam Fury X alın geçin, cidden iyi bir kulaklık.
Fiyatı da uygun ve kablosuz, kâr üstüne kâr.
İnceleme - Rampage Fury X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
Bu kulaklık epey merak edilen bir kulaklık ve herkes soruyor. Aslında aldığım gibi inceleme yapacaktım fakat bekleyip uzun inceleme yapmak istedim. Kulaklığı 4 Ağustos 2020 tarihinde satışa ilk çıkışının 15-20 dakika sonrasında satın aldım. Detaylıca uzun kullanım incelemesi yapacağım. Keyifli...donanimarsivi.com
Bune kardeşim naptım ben size 9 kişi kızgın atmışaltı üstü ses duyacaksın 850 TL ye hiç gerek yok bence 400-500 liraya ne kulaklıklar var
Kafa yapım büyük cloud 2 ile kraken t.e arasında gidip geliyorumDostum eğer hafif olsun saatlerce takiyim vs diyorsan steelseries al derim butun arkadaslarım memun mikrofonu da guzel. Ama ben şuanda cloud 2 kullanıyyorum ses kalitesi müzik dinlerken veya oyunlarda olsun inanılmaz iyi cok kulaklık taktım en ıyısı bu bence. ama 3 saatten sonra falan kulak kısmındakı deri pedler kaliteli sıkıntı yok da kafanın üstüne biraz eziyormuş gibi geliyor bilgin olsun. ama cloud 2 nın mıkrofonu steelseries lerden daha guzel bılgıne. baska sorun varsa yanıtlarım cloud 2 ıle ılgılı
Sana sorunlu ürün gelmiş olabilir, bizzat Cloud 2 ile karşılaştırdık.Fury aldım ve pişman oldum. Fury iyi diyen arkadaşlar da inanın bu işten gram anlamıyor. İade ettim sizlerin sözünü dinleyerek. Abi kulaklık sadece yüksek sesten ibaret ne tiss ne bass hiç biri yok evet kabul ediyorum db çok yüksek ama başka bir özellik yok. Kablosuz kulaklıklara göre inanılmaz uygun ama cloud 2 ile kıyaslamaniz çok ilginç. Konfor olarak ses inceliği olarak yanından bile geçemez ki Alpha ve s ile kıyas olmaz sürücü ve frekans ayarları bir kere çok farklı. Ama razer a birsey diyemem kullanmadım. Uzun lafın kısası fury pişmanlıktır.
Kulaklık çok güzel cidden ya sana bozuk ürün gelmiştir yada sen bu işten anlamıyorsundur cloud silverdan geçtim . İyikide geçmişim diyorum kabloluda tizler baslar aşırı çok fazla . Son ses kullanıcak arkadaş tanımıyorum . Wireless'ta ise kabloluya göre basslar tizler biraz daha az çünkü birinde direk usb den güç alıyo diğeri adaptörden çalışıyor. @keremcnsz24 'ü dinleyerek fury x aldım iyikide almışım.Fury aldım ve pişman oldum. Fury iyi diyen arkadaşlar da inanın bu işten gram anlamıyor. İade ettim sizlerin sözünü dinleyerek. Abi kulaklık sadece yüksek sesten ibaret ne tiss ne bass hiç biri yok evet kabul ediyorum db çok yüksek ama başka bir özellik yok. Kablosuz kulaklıklara göre inanılmaz uygun ama cloud 2 ile kıyaslamaniz çok ilginç. Konfor olarak ses inceliği olarak yanından bile geçemez ki Alpha ve s ile kıyas olmaz sürücü ve frekans ayarları bir kere çok farklı. Ama razer a birsey diyemem kullanmadım. Uzun lafın kısası fury pişmanlıktır.
hayırHyperx cloud 2 ye 850tl vermek mantıklı mı