Neler Yeni

Bu kulaklığı aldım kötümü yaptım

Barneystinson

80+ Silver

Barneystinson

80+ Silver

Barneystinson

80+ Silver

Barneystinson

80+ Silver
bırak trolü aldım diyorsun alıcam diyorsun sonra gidip almayı planlıyorum diyorsun he kardeş he
Dostum beni forumda bilen bilir ben böyle bir şey için neden yalan söyliyeyim alt tarafı bir kulaklık
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız alıp atarsa büyük kapak olur :D
Gidip alıcam bizim gaming housmız var 3 arkadaş oraya 3müzde para verip alıcaz o kulaklığı

Barneystinson

80+ Silver
dostum konu aldım cevaplarda alıcam. Sonra yorum atıyor varsa biryerde gidip alırım diye gitsin alsın gelsin kapak olsun problem yok yeter ki alsın boş muhabbete karnımız tok
Dostum kesin alacağım için öyle yazdım birde 4k para biriltirdik 3 arkadaş indirmde diye oradan söyliyelim dedik ama beklemek istemedik gidip alalım dedik nerede satılıyoesa gidip alacağım 1 saat içerisinde fotosunu atarım

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
Dostum beni forumda bilen bilir ben böyle bir şey için neden yalan söyliyeyim alt tarafı bir kulaklık

Gidip alıcam bizim gaming housmız var 3 arkadaş oraya 3müzde para verip alıcaz o kulaklığı
3 kişi tek kulaklık mı kullanacaksınız knk

Dostum kesin alacağım için öyle yazdım birde 4k para biriltirdik 3 arkadaş indirmde diye oradan söyliyelim dedik ama beklemek istemedik gidip alalım dedik nerede satılıyoesa gidip alacağım 1 saat içerisinde fotosunu atarım
knk vatanda olabilir ama internetten al bence

Barneystinson

80+ Silver
Kanka cloud 2 var onlarda ben hs35 kullanıyodum ama en çok ben kullanıcam onlar çok 7.1 kullanmıyo ama evet 3 müz kullanıcaz diyeyim sonra yalancı oluyorum

Beklemek istemiyoruz ya

Şuanda yola çıktık vatana gidiyoruz varsa 15dk sonra fotosunu atarım yürüyerk 5dk

dostum konu aldım cevaplarda alıcam. Sonra yorum atıyor varsa biryerde gidip alırım diye gitsin alsın gelsin kapak olsun problem yok yeter ki alsın boş muhabbete karnımız tok
Buldum ve aldım biraz kullanıp satacağım

Ekler

• 8F275BB6-175F-46C2-B261-DB8F29CB1631.jpeg
    8F275BB6-175F-46C2-B261-DB8F29CB1631.jpeg
    122.7 KB · Hit: 67
Son düzenleme:
Top Bottom