Barneystinson
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bide gidip almayı planlıyorum varmı biryerdeBundan iyi kulaklık görmedim. Gerçek 7.1.
Bide gidip almayı planlıyorum varmı biryerdeBundan iyi kulaklık görmedim. Gerçek 7.1.
sanal ile arasında ne fark var kiBundan iyi kulaklık görmedim. Gerçek 7.1.
Alınca atayım 5dk sonra felan alıcam almıyımı
İmza ne alakaBilmem, hiç inandırıcı gelmedi imzana bakınca.
vatanda vardır büyük ihtimalleBide gidip almayı planlıyorum varmı biryerde
Bide imzamdaki sisteme alınmıycakBilmem, hiç inandırıcı gelmedi imzana bakınca.
bırak trolü aldım diyorsun alıcam diyorsun sonra gidip almayı planlıyorum diyorsun he kardeş heBide gidip almayı planlıyorum varmı biryerde
Bilmiyorum.Bide gidip almayı planlıyorum varmı biryerde
yalnız alıp atarsa büyük kapak olurbırak trolü aldım diyorsun alıcam diyorsun sonra gidip almayı planlıyorum diyorsun he kardeş he
Dostum beni forumda bilen bilir ben böyle bir şey için neden yalan söyliyeyim alt tarafı bir kulaklıkbırak trolü aldım diyorsun alıcam diyorsun sonra gidip almayı planlıyorum diyorsun he kardeş he
Gidip alıcam bizim gaming housmız var 3 arkadaş oraya 3müzde para verip alıcaz o kulaklığıyalnız alıp atarsa büyük kapak olur![]()
dostum konu aldım cevaplarda alıcam. Sonra yorum atıyor varsa biryerde gidip alırım diye gitsin alsın gelsin kapak olsun problem yok yeter ki alsın boş muhabbete karnımız tokyalnız alıp atarsa büyük kapak olur![]()
Dostum kesin alacağım için öyle yazdım birde 4k para biriltirdik 3 arkadaş indirmde diye oradan söyliyelim dedik ama beklemek istemedik gidip alalım dedik nerede satılıyoesa gidip alacağım 1 saat içerisinde fotosunu atarımdostum konu aldım cevaplarda alıcam. Sonra yorum atıyor varsa biryerde gidip alırım diye gitsin alsın gelsin kapak olsun problem yok yeter ki alsın boş muhabbete karnımız tok
3 kişi tek kulaklık mı kullanacaksınız knkDostum beni forumda bilen bilir ben böyle bir şey için neden yalan söyliyeyim alt tarafı bir kulaklık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gidip alıcam bizim gaming housmız var 3 arkadaş oraya 3müzde para verip alıcaz o kulaklığı
knk vatanda olabilir ama internetten al benceDostum kesin alacağım için öyle yazdım birde 4k para biriltirdik 3 arkadaş indirmde diye oradan söyliyelim dedik ama beklemek istemedik gidip alalım dedik nerede satılıyoesa gidip alacağım 1 saat içerisinde fotosunu atarım
Kanka cloud 2 var onlarda ben hs35 kullanıyodum ama en çok ben kullanıcam onlar çok 7.1 kullanmıyo ama evet 3 müz kullanıcaz diyeyim sonra yalancı oluyorum3 kişi tek kulaklık mı kullanacaksınız knk
Beklemek istemiyoruz ya3 kişi tek kulaklık mı kullanacaksınız knk
knk vatanda olabilir ama internetten al bence
Şuanda yola çıktık vatana gidiyoruz varsa 15dk sonra fotosunu atarım yürüyerk 5dk3 kişi tek kulaklık mı kullanacaksınız knk
Buldum ve aldım biraz kullanıp satacağımdostum konu aldım cevaplarda alıcam. Sonra yorum atıyor varsa biryerde gidip alırım diye gitsin alsın gelsin kapak olsun problem yok yeter ki alsın boş muhabbete karnımız tok
3 kişi tek kulaklık mı kullanacaksınız knk