Neler Yeni

Yardım Bu kulakligi garantiye mi göndermeliyim

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Arkadașlar 2 gün önce hepsiburadadan taotronics soundliberty 53 pro kulaklığını satın aldım. Bugün kulaklığı temizlerken metal kısmında ufak birșey vardı. Toplu iğne ile alıyım derken delikli yerin bir kısmının yapıșkanı çıktı içe doğru. Resimlere koydum. Ne yapmam lazım. Iade etmek istemiyorum. Garantiye göndericeksem nereye göndericem yardımcı olurmusunuz. Ilk defa basıma böyle birsey geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 Allah'ın kulu da yardım etmez mi be

Ekler

• IMG_20210529_162748.jpg
    IMG_20210529_162748.jpg
    1.4 MB · Hit: 42

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Arkadașlar 2 gün önce hepsiburadadan taotronics soundliberty 53 pro kulaklığını satın aldım. Bugün kulaklığı temizlerken metal kısmında ufak birșey vardı. Toplu iğne ile alıyım derken delikli yerin bir kısmının yapıșkanı çıktı içe doğru. Resimlere koydum. Ne yapmam lazım. Iade etmek istemiyorum. Garantiye göndericeksem nereye göndericem yardımcı olurmusunuz. Ilk defa basıma böyle birsey geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 Allah'ın kulu da yardım etmez mi be
Hepsiburada sitesi içinde ürün içi sana adımlarla ne yapman gerektiği gösteren bir yol vardır. Garanti için Site içindeki adımları izleyip sana verilen bilgiler doğrultuda hareket edebilirsin.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada sitesi içinde ürün içi sana adımlarla ne yapman gerektiği gösteren bir yol vardır. Garanti için Site içindeki adımları izleyip sana verilen bilgiler doğrultuda hareket edebilirsin.
Nereden bakabilirim hepsiburadaya girdikten sonra

Top Bottom