Neler Yeni

Yardım Bu kulaklığı nasıl bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan U
Bütçe
1000
Bu kulaklığın incelemelerini izledim, beğendim, ama tr de sadece bir site satıyor ve güvenilir değil gibi, güvenilir bir siteden nasıl temin edebilirim? Aliexpress de de aradım da çıkmadı, çin de isim karşılığı nedir acaba? 1000tl ye 7.1 , ses kartlı, usb girişli, 50mm sürücülü kulaklık önerilerine açığım .
Screenshot_20240418-202321135 (1).jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan U
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
site linkini at bakalim dolandiricimi

Yarın kargoda, hızlı kargo, tüm kartlara taksit felan yazmışlar, göze sokmuşlar yani direk alsınlar diye, iletişim bilgileri yanlış ve uygulamamız var diyor, googleplay simgesine tıklayınca ana sayfaya atıyor.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Bu kulaklığın incelemelerini izledim, beğendim, ama tr de sadece bir site satıyor ve güvenilir değil gibi, güvenilir bir siteden nasıl temin edebilirim? Aliexpress de de aradım da çıkmadı, çin de isim karşılığı nedir acaba? 1000tl ye 7.1 , ses kartlı, usb girişli, 50mm sürücülü kulaklık önerilerine açığım .
Alıntıyı görüntüle
kendi sitesi var galiba. gerçekmi bilmiyorum tabi bi araştır derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan U
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi sitesi var galiba. gerçekmi bilmiyorum tabi bi araştır derim.
WhatsApp da Cyn Bilişim diye biyer çıkıyor ve havale ile istiyo parayı, vergi kaçırıyo, paranın üstüne yatsa ortada alışveriş gözükmeyeceği için haksız çıkarım, havale sıkıntı 😂 zaten resmi sitesi olsa çoğu ürününde tükendi yazmaz, farklı seçeneklerw yönelcem büyük ihtimal, fazla para vermek de istemiyorum, eski kulaklığım da ucuzdu ama aşırı iyiydi, şuan satışı yok onunda , aynı özellikler istiyorum o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,649
Üyeler
160,417
Son üye
rexionn
Top Bottom