AshenOne
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
Arkadaşlar merhaba. Kulaklık konusunda o kadar kararsızım ki dayanamayıp konu açtım. Kullandığım tek kulaklık oldu bu zamana kadar onu da beğenmedim zaten ve kulaklığın cidden çok önemli olduğunu farkettim. Gözüme şu ürün takıldı fiyatına değer mi değmez mi bilmiyorum. İndirimde 1700 tl civarlarına alanlar olmuş ama bu 2-3 ay önce ve en ucuz bu şuan. İnceleme falan izledim ama yine karar veremedim önerdiğiniz daha iyileri varsa yazabilirsiniz. Telefonda da kullanabilirim.
www.itopya.com
Bi de şöyle bir şey var. Kaliteli ve güzel bir marka. Corsair da Dolby atmos bunda ise Super X-Fi diye bir teknoloji mevcut.
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
Bi de şöyle bir şey var. Kaliteli ve güzel bir marka. Corsair da Dolby atmos bunda ise Super X-Fi diye bir teknoloji mevcut.
Creative SXFI AIR Gamer - USB-C oyun kulaklığı, Bluetooth 5.0, ANC CommanderMic, FPS için optimize edilmiş SXFI Savaş Modu, 11 saat pil ömrü, PC, PS4 ve Nintendo Switch ile uyumlu oyuncu sohbeti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Creative SXFI AIR Gamer - USB-C oyun kulaklığı, Bluetooth 5.0, ANC CommanderMic, FPS için optimize edilmiş SXFI Savaş Modu, 11 saat pil ömrü, PC, PS4 ve Nintendo Switch ile uyumlu oyuncu sohbeti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr