Yardım Bu kulaklık bu fiyata değer mi?

AshenOne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Arkadaşlar merhaba. Kulaklık konusunda o kadar kararsızım ki dayanamayıp konu açtım. Kullandığım tek kulaklık oldu bu zamana kadar onu da beğenmedim zaten ve kulaklığın cidden çok önemli olduğunu farkettim. Gözüme şu ürün takıldı fiyatına değer mi değmez mi bilmiyorum. İndirimde 1700 tl civarlarına alanlar olmuş ama bu 2-3 ay önce ve en ucuz bu şuan. İnceleme falan izledim ama yine karar veremedim önerdiğiniz daha iyileri varsa yazabilirsiniz. Telefonda da kullanabilirim.

Bi de şöyle bir şey var. Kaliteli ve güzel bir marka. Corsair da Dolby atmos bunda ise Super X-Fi diye bir teknoloji mevcut.

evet güzel kulaklık inceleme videolarını izleyin içinize sinerse alın hocam

evet güzel kulaklık inceleme videolarını izleyin içinize sinerse alın hocam
Hocam izledim yine de karar veremiyorum. Mic çıkmaması ve dongle çok büyük olması beni üzdü. Telefonda da kullanmak istiyordum çünkü ama onun dışında her şeyi çok hoşuma gitti.

Hocam izledim yine de karar veremiyorum. Mic çıkmaması ve dongle çok büyük olması beni üzdü. Telefonda da kullanmak istiyordum çünkü ama onun dışında her şeyi çok hoşuma gitti.
hocam gigabyte aorus h5 var isterseniz bakın kaliteli kulaklık 700 tl civarındaydı kullanıyorum memnunum baya

hocam gigabyte aorus h5 var isterseniz bakın kaliteli kulaklık 700 TL civarındaydı kullanıyorum memnunum baya
Tercihim kablosuz olmasıydı hocam ama teşekkür ederim ona da bakayım. Kullanan birinden duymak önemli sonuçta. Bu arada indirimde şuan 428-470 tl arası satıcı var n11 üzerinden.

Geri