ynsemreuzun
80+ Bronze
Dahası
Merhaba dostlar bu kulaklığı buldum varsa kullanan veya bilen yorumlarınıza açığım gaming gecesinede düşüyor oradan almayı planlıyorum
Bende merak ediyorum güzel ise taksitle almayı düşünüyorumMerhaba dostlar bu kulaklığı buldum varsa kullanan veya bilen yorumlarınıza açığım gaming gecesinede düşüyor oradan almayı planlıyorum
siz kullanıyor musunuz hocamKonusu açıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnceleme - Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık
Son zamanlarda birkaç kişi bu kulaklığı sormuştu bende incelemeye biraz düzenleme getirip tekrar konuyu üste taşıdım umarım yardımı olur Bu konuyu daha önce açtım evet ama hepsini tek bir metinde toplamak istedim İlk olarak kulaklıkta aux,usb,bluetooth,2.4 ile bağlantı mevcut mikrofon takılıp...forum.donanimarsivi.com
Ayriyeten kesinti kopukluk vs yaşayanlar olmuş bilginize
Bu konuya da bakınız,❌İndirim Bitti! - 🔥🔷Gaming Gecesi🔷 HAVIT GAMENOTE FUXI-H7 (BEYAZ) 1499 TL🔥🔥
Donem ici en dusuk fiyat https://www.incehesap.com/havit-gamenote-fuxi-h7-kulakligi-fiyati-76844/forum.donanimarsivi.com
Farklı tartışmalar döndü
Ben tavsiye ediyorum tatmin ediyor bu bütçede en iyisi kablosuz olarak daha iyi isterseniz kablolu bakmanızı tavsiye ederim
Merakınız varsa o konuya yazın dönüş uapayım
evet bende beğendim kablosuza geçeceğim ilk defa ve uygun fiyatlı olarak bu ürünle karşılaştımBende merak ediyorum güzel ise taksitle almayı düşünüyorum
Evet kullanıyorum ama 2 arkadaş iade etmeyi falan düşünüyordu konuda baya detaylı şeyler mevcut fotoğraflar vs de var o konuya merakınız varsa yazın ki merakı olan arkadaşlar da direk oradan ulaşabilsinsiz kullanıyor musunuz hocam
evet bende beğendim kablosuza geçeceğim ilk defa ve uygun fiyatlı olarak bu ürünle karşılaştım
Okudum benim için uygun almayı düşünüyorumsiz kullanıyor musunuz hocam
evet bende beğendim kablosuza geçeceğim ilk defa ve uygun fiyatlı olarak bu ürünle karşılaştım
sizde geridönüşlerinizi bildirirseniz sevinirim hocamOkudum benim için uygun almayı düşünüyorum