Komando41.
80+ Silver
300 tl iban yollıyım halllediriz (!)
Teşekkür ederim öneri için.tanıdığın varsa bedavaya yaptırabilirsin sanaide lazer kesimci bul göster hurdalardan bedavaya çıkarır tanıdık olursa birde ufak pres tmm
Çok teşekkür ederim ama o paraya bu daha mantıklı:300 TL iban yollıyım halllediriz (!)
önemli değilTeşekkür ederim öneri için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim ama o paraya bu daha mantıklı:
Cougar Bunker S RGB CGR-XXNB-HS1RGB Headset Gaming (Oyuncu) Kulaklık Standı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Öyle bir usta bulunca alnından öpeceğim derdim de malum pandemi dönemi.20lira hadi bilemedim 30lira. Ustanın diyeceği "at yegenim bi siftah parası"
xrades dimiÇok benzerini 60 liraya almış babam geçen gün . Logo falan yok düz siyah metal kulaklık standı
Aynen ondanmışxrades dimi
Belki de bunu alırım, sanayide ucuza yapan bulamazsam. Ama bulurum diye düşündüm.xrades dimi
Knk bence bi cloud 2 parasına stand almaya gerek yok max 150 verilir üstü gereksiz benceBelki de bunu alırım, sanayide ucuza yapan bulamazsam. Ama bulurum diye düşündüm.
Xrades Kulaklık Standı (ahşap Ve Metal) Stand Stant Tutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Kulaklık Standı (ahşap Ve Metal) Stand Stant Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Açıkcası 1kaç yıl oldu sanayi tarafına gitmeyeli. Ama en son gidip ustaya aracın elektrik aksamını göstermiştim, arıza lambası yanıyor diye. Bilgisayara bağladı birşeyi yok dedi. Lambayı söndürdü. Para almadı. Ben halen öyle düşünüyorum.Öyle bir usta bulunca alnından öpeceğim derdim de malum pandemi dönemi.
Aynen o yüzden sanayiye gideceğim. Müşteri dostu oluyorlar büyük çoğunluğu. Tanıdık bir kaç sanayici arkadaş var, olmazsa onlar yönlendirir beni. Kulaklığa denk gelen kısmına da güzel bir yumuşak pad yapıştırırım. Oh miss.Açıkcası 1kaç yıl oldu sanayi tarafına gitmeyeli. Ama en son gidip ustaya aracın elektrik aksamını göstermiştim, arıza lambası yanıyor diye. Bilgisayara bağladı birşeyi yok dedi. Lambayı söndürdü. Para almadı. Ben halen öyle düşünüyorum.