Neler Yeni

Bu kurs giriş seviyesinde birşeyler öğrenmem için işime yarar mı?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Pek bi beklentim yok almıştım şu kursu bir ara duruyordu, bolca da boş zamanım var.
BTK akademi de daha iyi diye nitelendirebileceğiniz kursa varsa link atarsanız sevinirim küçük bir proje fikri var aklımda Python uygun sanırım bunun için. :unsure:

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Kursu bilmiyorum ama hoca iyi,kurslarını alıp izlemiştim.BTK'da Python kursu var ama bence oradakinde çok sıkıldım.

Berke Gözükara

80+ Bronze
Evet müfradatı ve anlatımı güzel bir kursdur. Python iyi bir seçim olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız bu yeterli olmuyacaktır sadece ilk başlarda bilmen gerekenleri anlatmış bundan sonra tekrar kurs alman lazım olacaktır

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet müfradatı ve anlatımı güzel bir kursdur. Python iyi bir seçim olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız bu yeterli olmuyacaktır sadece ilk başlarda bilmen gerekenleri anlatmış bundan sonra tekrar kurs alman lazım olacaktır
Varmı önerdiğin?
Çok ileri düzey bir şey yapmayacağım. Kripto para borsalarından API ile fiyatları çekip ayarladığım fiyata geldiğinde Telegram bildirimi veya mail gelmesini ayarlamak istiyorum. Gerekli bir servis olursa ayırabilecek ufak bir bütçem var.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Berke Gözükara

80+ Bronze
Hiç bilmiyorum. Evet.
Python kursları hakkında hiçbir fikrim yok ben C# ile başladım şuan burdan ilerliyorum şimdi aklında soru kalmış olabilir python mu C# mı diye

şimdi ikisi arasındaki fark

C# da ekrana pencere açılır ve biraz daha görsele yatkındır ve bu yeni başlayanlar için çok iyidir. mesela ekrana buton koyucaksan C#'da itemlerin olduğu panelden sürikliyip götürürsün ama python da kendin yazarsın o kodu

syntax (umarım böyle yazılıyordur) olarak C#'ın daha sağlam

Ben ikisinin de youtube da videolarını izledim ve tercihimi C#'dan yana kullandım.

Ben bu kursu kullanıyorum ve müfredatı olsun örnekleri olsun anlatımı olsun çok hoşuma gitti

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Python kursları hakkında hiçbir fikrim yok ben C# ile başladım şuan burdan ilerliyorum şimdi aklında soru kalmış olabilir python mu C# mı diye

şimdi ikisi arasındaki fark

C# da ekrana pencere açılır ve biraz daha görsele yatkındır ve bu yeni başlayanlar için çok iyidir. mesela ekrana buton koyucaksan C#'da itemlerin olduğu panelden sürikliyip götürürsün ama python da kendin yazarsın o kodu

syntax (umarım böyle yazılıyordur) olarak C#'ın daha sağlam

Ben ikisinin de youtube da videolarını izledim ve tercihimi C#'dan yana kullandım.

Ben bu kursu kullanıyorum ve müfredatı olsun örnekleri olsun anlatımı olsun çok hoşuma gitti
Aslında bende arasında kaldım.
Çok ileri düzey bir şey yapmayacağım. Kripto para borsalarından API ile fiyatları çekip ayarladığım fiyata geldiğinde Telegram bildirimi veya mail gelmesini ayarlamak istiyorum. Gerekli bir servis olursa ayırabilecek ufak bir bütçem var.

Bu yazdığım işi hangi dil ile daha verimli yazarım sence? Bir fikrin var mı? C# bildiğim kadarı ile daha çok masaüstü app geliştirmek içinmiş sanırım.
Python daha iyi olur diye düşünmüştüm.

Berke Gözükara

80+ Bronze
Aslında bende arasında kaldım.

Bu yazdığım işi hangi dil ile daha verimli yazarım sence? Bir fikrin var mı? C# bildiğim kadarı ile daha çok masaüstü app geliştirmek içinmiş sanırım.
Python daha iyi olur diye düşünmüştüm.
valla bende bu konularda yeniyim hiçbir fikrim yok :)

Top Bottom