Neler Yeni

Bu laptop alınır mı? Ram yükseltebilirmiyim?

TRWOLFPAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
Vergisiz laptop kampanyasında yararlanıp laptop alacam bu modeli düşünüyorum ama ram düşük gelir diye düşünüp ilave ram almak istiyorum üstündeki ram anakarta lehimli, lehimli olan rami değiştirebiliyormuyuz yada yeni ram takabileceğim başka slot varmı? ürünü kullananlar varsa da yorumlarını belirtirse sevinirim.

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
Vergisiz laptop kampanyasında yararlanıp laptop alacam bu modeli düşünüyorum ama ram düşük gelir diye düşünüp ilave ram almak istiyorum üstündeki ram anakarta lehimli, lehimli olan rami değiştirebiliyormuyuz yada yeni ram takabileceğim başka slot varmı? ürünü kullananlar varsa da yorumlarını belirtirse sevinirim.
Evet yerleşik Ram. Tek Ram var herhalde. Ama HP Destek ile iletişime geçince 10 dakika içinde geri dönüş sağlıyorlar. https://support.hp.com/tr-tr Hepsiburada HP Müşteri Temsilcisi böyle yanıy verdi. Yükseltme yapılmıyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-12-17 112632.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-17 112632.png
    24.4 KB · Hit: 38
  • Ekran görüntüsü 2023-12-17 112643.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-17 112643.png
    239.4 KB · Hit: 40

Emsal

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu yükseltebilirsin

Ayrıca bu da ıps ekranlı ve arttırabilirsin iş görür

TRWOLFPAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu yükseltebilirsin

Ayrıca bu da ıps ekranlı ve arttırabilirsin iş görür
Hocam bunlar hem düşük model hemde vergisiz kampanyasından yararlanmam için ayrı bir fatura yapıyorlar ondan lazım

Evet yerleşik Ram. Tek Ram var herhalde. Ama HP Destek ile iletişime geçince 10 dakika içinde geri dönüş sağlıyorlar. https://support.hp.com/tr-tr Hepsiburada HP Müşteri Temsilcisi böyle yanıy verdi. Yükseltme yapılmıyor.
Teşekkürler

Emsal

80+ Silver
Düşük sayılmaz hocam daha güçlü sayılır hatta işlemci olarak sonu 20 ile bitenler daha çok tasarruf amaçlı 5300 denk belki
5300 daha üstün yanları var mesela RAM arttırma

istediğiniz yerden alabilirsiniz ayrıca yapmanız gereken aldığınız yere söyliyin e faturaya TC no eklenmesi lazım

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
Hocam bunlar hem düşük model hemde vergisiz kampanyasından yararlanmam için ayrı bir fatura yapıyorlar ondan lazım

Teşekkürler
Rica ederim

Top Bottom