Neler Yeni

Bu laptop alınır mı?

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Ömer Doğan

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mahir Cengiz
50 bine kadar çıkabilirim. Belki 1 2 bin daha üstü. Mümkünse 2 tb ssd ve rami de 16 üstü olursa iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl peki ? https://www.hepsiburada.com/asus-tu...z-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000637J4X
Tuf f15 sıkıntılı kasa ısınma değerleri çok yüksek soğutması başarısız modellerden. a15 modellerinden o problemleri çözdüler önerdiğim tuf a15 e bakabilirsin performansda fark atar

xEmpty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğit Çağlar
Tuf f15 sıkıntılı kasa ısınma değerleri çok yüksek soğutması başarısız modellerden. a15 modellerinden o problemleri çözdüler önerdiğim tuf a15 e bakabilirsin performansda fark atar
TUF F15 yerine A15 bakın.

Son düzenleme:

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mahir Cengiz
Az öncede attım bu https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...zustu-bilgisayar-51164072?magaza=gamers-arena asus tuf da r9 işlemci 4070 gpu var. Sizin attığın tufda r7 4060 var. Arada ciddi performans farkı var üstüne aynı fiyattalar. Neden 2tb ssd 32 ram olayına bu kadar takıldınız anlayamadım zaten bu cihazlarda boş slotlar mevcut ileride ekleme yapabilirsiniz çıkarıp yükseltme yapabilirsiniz bu konuda özgürsünüz. Ama işlemci ve gpuyu düşük aldığınızda bir daha değiştiremezsiniz düşük işlemcili laptop atıyorum 5 yıl götürecekken daha iyi işlemcili ekran kartlı cihaz 7 8 yıl götürecek belkide. Size tavsiyem bu bütçelerde 2tb ssd olayına takılmamanız ssd rami yükseltip daha önemli olan cpu gpudan kısıyorlar paranıza yazık olur

xEmpty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğit Çağlar
Az öncede attım bu https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...zustu-bilgisayar-51164072?magaza=gamers-arena asus tuf da r9 işlemci 4070 gpu var. Sizin attığın tufda r7 4060 var. Arada ciddi performans farkı var üstüne aynı fiyattalar. Neden 2tb ssd 32 ram olayına bu kadar takıldınız anlayamadım zaten bu cihazlarda boş slotlar mevcut ileride ekleme yapabilirsiniz çıkarıp yükseltme yapabilirsiniz bu konuda özgürsünüz. Ama işlemci ve gpuyu düşük aldığınızda bir daha değiştiremezsiniz düşük işlemcili laptop atıyorum 5 yıl götürecekken daha iyi işlemcili ekran kartlı cihaz 7 8 yıl götürecek belkide. Size tavsiyem bu bütçelerde 2tb ssd olayına takılmamanız ssd rami yükseltip daha önemli olan cpu gpudan kısıyorlar paranıza yazık olur
Yani sonuçta bunu da yükselttiğimde fiyat 60k yı bulucak. ram 16 32 cok önemli değil ama depolama baya önemli şuan benim için. sizin attığını aldığım anda yükseltmem gerekecek ve bu laptopu aldıktan sonra onun için paramın kalacağını sanmıyorum. Benim attığımın bir sıkıntısı yoksa benim için daha makul

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mahir Cengiz
Yani sonuçta bunu da yükselttiğimde fiyat 60k yı bulucak. ram 16 32 cok önemli değil ama depolama baya önemli şuan benim için. sizin attığını aldığım anda yükseltmem gerekecek ve bu laptopu aldıktan sonra onun için paramın kalacağını sanmıyorum. Benim attığımın bir sıkıntısı yoksa benim için daha makul
Ben şahsen kendi laptobumda dram li 1tb kioxia ssdyi 1.8k ya aldım 16gb ddr5 rami 1.5k ya aldım toplam 3.3 tuttular. 60k yazmışsın yakınına yaklaşmıyor 56k ya 2tb 32g ram yaparsın. Sadece 3 4 bin farka daha iyi işlemcili ekran kartlı cihaz almış olacaksın tercih senin. Ben senin yerinde olsam sonradan arttırılabilir donanımlara çok kafa yormazdım biraz para biriktirir yükseltmeyi yaparsın daha iyi işlemcili gpulu laptop alırdım sonuçta aralarında ciddi performans farkı olacak r9 r7 den 4070 4060dan çok daha güçlü bileşenler oyun oynayacaksan %30 %40 a yakın performans farkı olur. Ama tekrar diyorum tercih senin

Top Bottom