ErnestMuçi
80+
- Reaksiyon skoru
- 248
Tuf larin ısınmasında sorun var diye biliyorum hocam cihazı aldınız mı?4070 140w olması ilgimi çekti
Hayır hâlâ araştırıyorum ve indirim bekliyorimTuf larin ısınmasında sorun var diye biliyorum hocam cihazı aldınız mı?
Benim de bütçem bu civarlardaHayır hâlâ araştırıyorum ve indirim bekliyorim
Alınır. Herhangi bir sorunu yok.4070 140w olması ilgimi çekti
Hocam incelediğiniz kadar deneyimlerinizi ve neye karar verdiğinizi belirtir misiniz?Benim de bütçem bu civarlarda
Ve bana en mantıklısı bu iki cihaz gibi geldi isterseniz sizde bakın.
Ram ve ssd sonradan yukseltilebilir seyler o acidan benim bir sorunum yok.Kasa kalitesine onem veriyorum gigabyte hosuma gitti ama nasil ozellikleri ekran wattı hiç bilmiyorumYukardaki Arkadaşın Attığı Gigabyte da çok güzel kasa kalitesi var Kuzenime aldırmıstım çok memnun bu bütçede en az 32 ram tavsiye ederim
Ben bu laptobu Tavsiye ederim Üreticisi MSI Gamegaraj sadece Marka Basıyor
Slayer[4] 7-4060 QHD+ 240Hz - Game Garaj
Slayer[4] 7-4060 QHD+ 240Hz, 14.Nesil Intel Core 14700HX işlemcili, Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile Slayer[4] 7-4060 QHD+ 240Hz notebook, taşınabilir bilgisayar, notebook en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hocam hala bir karar veremedim ama Gigabyte 2k oyun da bile 70 dereceyi neredeyse hiç geçmiyor,premium bir cihaz metal kasasi var diye hatırlıyorum işlemcisi gayet iyi ve 140w 4060 kullanıyor 2k %100 sRGB ekrani var bunlarin hepsi victusdan iyi ama servis olayı nasıl bilemiyorum başka bir forum bu konu hakkında 8 sayfalık detaylı bir konuşma vardı ve en son da müşteri temsilcisine ulaşamayan birisi derdini anlatmıştı ki kendisi şikayetvar a da yazmış şikayetiniHocam incelediğiniz kadar deneyimlerinizi ve neye karar verdiğinizi belirtir misiniz?
Hocam kuzeniniz bilgisayar ile alakalı bir sorun yaşadı mi yada cihazı teknik servise hiç gönderdi mi?Yukardaki Arkadaşın Attığı Gigabyte da çok güzel kasa kalitesi var Kuzenime aldırmıstım çok memnun bu bütçede en az 32 ram tavsiye ederim
Ben bu laptobu Tavsiye ederim Üreticisi MSI Gamegaraj sadece Marka Basıyor
Slayer[4] 7-4060 QHD+ 240Hz - Game Garaj
Slayer[4] 7-4060 QHD+ 240Hz, 14.Nesil Intel Core 14700HX işlemcili, Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile Slayer[4] 7-4060 QHD+ 240Hz notebook, taşınabilir bilgisayar, notebook en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hocam bende victusa bakıyodum karar verince bildirin lütfen bize de fikir olsun.Hocam hala bir karar veremedim ama Gigabyte 2k oyun da bile 70 dereceyi neredeyse hiç geçmiyor,premium bir cihaz metal kasasi var diye hatırlıyorum işlemcisi gayet iyi ve 140w 4060 kullanıyor 2k %100 sRGB ekrani var bunlarin hepsi victusdan iyi ama servis olayı nasıl bilemiyorum başka bir forum bu konu hakkında 8 sayfalık detaylı bir konuşma vardı ve en son da müşteri temsilcisine ulaşamayan birisi derdini anlatmıştı ki kendisi şikayetvar a da yazmış şikayetini
Victus ise klasik victus güzel soğutması var ama i714700hx baya ısınan bir işlemci gerçekten çok iyi bir performans veriyor ama yük altında 80 derecelerde çalışıyor 120w 4060 kullanıyor.Cihaz tv nin detaylı incelemesi var isterseniz ona bakabilirsiniz.
Müşteri temsilcisi ve servis hakkında netlik kazanirsam ben Gigabyte alırım büyük ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kuzeniniz bilgisayar ile alakalı bir sorun yaşadı mi yada cihazı teknik servise hiç gönderdi mi?
Hocam benim karar vermem de yukarıda ki arkadaşın kuzeninin deneyimine bağlı olarak şekillenecek açıkçası.Gigabyte in başka forumlarda detaylı konuşması var isterseniz onlarada bakın.Hocam bende victusa bakıyodum karar verince bildirin lütfen bize de fikir olsun.
Hocam bizim gigabyte laptobunda stoğunu bitirdilerGo
Hocam benim karar vermem de yukarıda ki arkadaşın kuzeninin deneyimine bağlı olarak şekillenecek açıkçası.Gigabyte in başka forumlarda detaylı konuşması var isterseniz onlarada bakın.
Attığım victusun incelemesi bu belki yardımcı olur.