Neler Yeni

Bu laptop alınır mı ?

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Akca
Merhabalar bunu almayı düşünüyorum bunun yerine ne tavsiye edersiniz yoksa direkt bunu mu alayım ? artıları eksileri nedir satıcı güvenilir midir ?
Aynı modelin 16 gb ram 1 tb ssd li modelini 11.11 de 46K ya aldım. 52k ya alınmaz ama. fiyat yüksek bence. Cihaza gelince alınır mı alınır kullanıyorum. Laptop da Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı modelin 16 gb ram 1 tb ssd li modelini 11.11 de 46K ya aldım. 52k ya alınmaz ama. fiyat yüksek bence. Cihaza gelince alınır mı alınır kullanıyorum. Laptop da Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam zaten önceden de konu açmıştım onu alacaktım fakat kaçırdım o fiyata daha yok maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5-6 saat aralıksız yoran oyunlar oynadıktan sonra ısı değerleri nasıl oluyor hocam birde oyun oynarken ekstra fan vs. açabiliyor muyuz performans modu tarzı siz nasıl kullanıyorsunuz ?

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Akca
Hocam zaten önceden de konu açmıştım onu alacaktım fakat kaçırdım o fiyata daha yok maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5-6 saat aralıksız yoran oyunlar oynadıktan sonra ısı değerleri nasıl oluyor hocam birde oyun oynarken ekstra fan vs. açabiliyor muyuz performans modu tarzı siz nasıl kullanıyorsunuz ?
hocam şöyle söyleyim size. Az önce oyunu kapattım. 3 saattir Silent Hill 2 remake oynuyordum. Laptopumun altında fanda var. Performans modunda fanları manuele alıp 4400 civarına sabitliyorum çok ses yapmasın diye sıcaklıklar 70 71 civarında geziniyor. Eğer fanları Performans modunda auto ya alırsam 6000 devirlere çıkıyor sıcaklıklar 65 67 civarında geziniyor ama bu seferde fan sesi artıyor. Soğutma olarak çok beğendim ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda
Peki direkt masanın üstüne mi koyuyorsunuz yoksa yükseltici vs. var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Akca
Önerir misiniz bana da ? linkini atabilir misiniz öneriyorsanız hocam. bir de bu daha cazip geldi bunu buldum şuan
Öneririm. Benim aldığım modelin şuan satışı yok tükenmiş. Zaten bu linktekilerde aynı modelin ram arttırılmış hali.

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Akca
Hocam laptop soğutucu olarak ne önerirsiniz pek bilgim yok o konuda.
Laptop soğutucuları hakkınca pek bir bilgim yok şunu kesinlikle al diyemem. Zaten amaç laptobun altında hava akışını sağlasın fanlar serin hava çeksin yeter hemde makineyi yükseltsin. Ben yıllardır Inca Arrx INC-611GMS 5 Led Fanlı modelini kullanıyorum çokta memnunum.

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Akca
Anladım hocam tesekkürler.
Rica ederim. Performans ve soğutma konusunda hiç şüphen olmasın çok memnun eder seni. Laptobun kasa tasarımı konusu kişiden kişiye değişir. ben sade ve şık tasarımı seviyorum. Öyle her tarafı yazılı ışıklı şatafatlı makineleri pek sevmem kasa olarak. Yakınlarda varsa bir teknoloji marketi gidip Hp victus 16 modellerini inceleyebilirsin kasa yapısı olarak ta kafanda soru işareti kalmamış olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda
Kasa tasarımı olarak ben de sade seviyorum hocam sıkıntı yok o konuda siz kullandığınız fanı hangi modda kullanıyorsunuz o çok etki eder mi acaba ya da ben kullanmasam sorun çıkar mı direkt ahşap masanın üstüne koysam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,757
Üyeler
160,597
Son üye
Erewiio
Top Bottom