Bu laptop Alınır mı?

Hocam öncelikle selam bu cihazın 4050 versiyonunu kullandım ekran kartı yandı iade ettiler eğer illaki laptop istiyorsan laptop al ama bence asla laptop alma masaüstü 4060 a göre performansı daha düşük ve bu bilgisayarı nasıl 74bine satıyorlar gerçekten anlamıyorum 4060 bir sistem şuan 23k masaüstüne yönel rx7900xtx toplanır bu fiyata eğer illaki laptop alcaksan asus tuf 4070 serilerine bak ama unutma laptop 4070 i masaüstü 4060 ti ına eşit bir cihaza 74k verip 1080pde 8gb vramle uğraşmaya asla değmez

Alınmaz.

Bütçeyi zorlayabiliyorsan

Zorlayamıyorsan

Hocam öncelikle selam bu cihazın 4050 versiyonunu kullandım ekran kartı yandı iade ettiler eğer illaki laptop istiyorsan laptop al ama bence asla laptop alma masaüstü 4060 a göre performansı daha düşük ve bu bilgisayarı nasıl 74bine satıyorlar gerçekten anlamıyorum 4060 bir sistem şuan 23k masaüstüne yönel rx7900xtx toplanır bu fiyata eğer illaki laptop alcaksan asus tuf 4070 serilerine bak ama unutma laptop 4070 i masaüstü 4060 ti ına eşit bir cihaza 74k verip
Önerebileceginiz laptoplar varmi peki

Kesinlikle tavsiye ederim harika bir cihaz aktif olarak kullanıyorum ram'i 48 gb yaptım 990 pro ssd taktım canavar gibi çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 fanlı bir cihaz soğutması çok çok iyi genel anlamda çok memnunum , biraz daha pahalı diğer markalara göre ama daha premium olduğunu hissedebiliyorsun

Kesinlikle tavsiye ederim harika bir cihaz aktif olarak kullanıyorum ram'i 48 gb yaptım 990 pro ssd taktım canavar gibi çalışıyor

3 fanlı bir cihaz soğutması çok çok iyi genel anlamda çok memnunum , biraz daha pahalı diğer markalara göre ama daha premium olduğunu hissedebiliyorsun
Peki bu nasil hocam Alınır mı? sogutmasi nasil bilginiz varmi

Alınmaz.

Bütçeyi zorlayabiliyorsan

Zorlayamıyorsan
Dell G15 ve 16 da ekran kartı watt kitleme sorunu var çok büyük bir sorun alıp uğraşmaya değmez.

Dell G15 ve 16 da ekran kartı watt kitleme sorunu var çok büyük bir sorun alıp uğraşmaya değmez.
Watt kitleme dediğiniz Watt kısıtlama mı hocam yoksa belirsiz bir watt değerinde 60w veya 100w sabit kalıyor hiç hareket etmiyor mu?

Watt kitleme dediğiniz Watt kısıtlama mı hocam yoksa belirsiz bir watt değerinde 60w veya 100w sabit kalıyor hiç hareket etmiyor mu?
30 watt da kalıyor hocam keşke 100 watt olsa en azından etki etmez pek 100 watt ama 30 watt harbi dip seviye.

sıcaklık vs. fark etmiyor bir anda 30 watt da kitleniyor sebepsizce.

Geri