Neler Yeni

bu laptop alınır mı ?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Furkan Yanık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Furkan Yanık
7 bine Monster felan baksana birde belki indirim felan vardır
7000 e çok tatlı bi monster buldum ama stokta bitmiş büyük ihtimalle yenilendiğinde fiyatı artar monsterın sitesine girdim sadece 1650 li sistemler mevcut ben fps olarakda bazı oyunlarda 10-13 e kadar çıkıyor aralarındaki fark cod warzone oynayacağım için 70 fps lerde oynamak istediğim için sanırım excalibur alıcam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

rtx 2060 lılar daha ucuza da var monster istersen atayım
bi at bakalım ama bütçem max 9 bin o civardada rtx li laptop bulabileceğini hiç sanmam

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
7000 e çok tatlı bi monster buldum ama stokta bitmiş büyük ihtimalle yenilendiğinde fiyatı artar monsterın sitesine girdim sadece 1650 li sistemler mevcut ben fps olarakda bazı oyunlarda 10-13 e kadar çıkıyor aralarındaki fark cod warzone oynayacağım için 70 fps lerde oynamak istediğim için sanırım excalibur alıcam :)

bi at bakalım ama bütçem max 9 bin o civardada rtx li laptop bulabileceğini hiç sanmam
İncehesap felan laptop zorunlu mu bi arada?

YASOGRALL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
yasin emre ovalı

Birkaç gündür takip ediyorum stoklar 3 defa yenilendi hiç fiyat artışı olmadı.
2 gündür stoklar yenilenmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,766
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom