Bu laptop alınır mı ?

Jnwander

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,237
Acer nitro yerine tercih edilebilir modele benziyor çünkü ekranı 144 hz ve 17.3 inç büyüklüğe sahip ama merak ettiğim bir şey var bu laptop tuf a15 serisi gibi ısınan model mi? Çünkü ufak bir araştırma yaptığımda fx506/706 serisinde bu sorun çözüldü diyorlar eğer sıcaklık değerleri söylendiği gibi iyiyse bundan sonra bu fiyat bandında önereceğimiz laptop bellidir :)
Bilgisi olan veya kullanan kişiler düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.

Acer nitro yerine tercih edilebilir modele benziyor çünkü ekranı 144 hz ve 17.3 inç büyüklüğe sahip ama merak ettiğim bir şey var bu laptop tuf a15 serisi gibi ısınan model mi? Çünkü ufak bir araştırma yaptığımda fx506/706 serisinde bu sorun çözüldü diyorlar eğer sıcaklık değerleri söylendiği gibi iyiyse bundan sonra bu fiyat bandında önereceğimiz laptop bellidir :)
Bilgisi olan veya kullanan kişiler düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
Laptop u aldın mı bende alacağım sıcaklık ve performans değerleri nasıl LoL oynuyorsan kaç FPS alıyorsun rica etsem bakarmısınız

Laptop u aldın mı bende alacağım sıcaklık ve performans değerleri nasıl LoL oynuyorsan kaç FPS alıyorsun rica etsem bakarmısınız
Yok almayacaktım zaten,dikkatli okuyun konuyu.
O dönem forumda fazlaca laptop konusu açılıyordu bende bu laptop hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa diye açmıştım bu konuyu,eğer sıkıntısı yoksa bu laptop'u önerecektim diğer alternatifler yerine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri