safkdlklash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 770
Temizligine göre 5 10 ArasıAşağıdaki laptop ortalama ne kadar eder?
(O fotoğraf yüklenmiyor işlemcisi i5-8265U , ramida 8gb)
daha bakımlarını yeni yaptırıp köşeye koydum, bataryasını ve ekranını garanti kapsamında yetkili servis yenisi ile değiştirdi bunun kanıt belgeside var 7.5-8 gibi bir fiyat yazsam gider mi bu bilgisayar hocam?Temizligine göre 5 10 Arası
5 altına düşme 10un üstüne çıkmaz. Temizse gider ama hemen gider mi tartışılırdaha bakımlarını yeni yaptırıp köşeye koydum, bataryasını ve ekranını garanti kapsamında yetkili servis yenisi ile değiştirdi bunun kanıt belgeside var 7.5-8 gibi bir fiyat yazsam gider mi bu bilgisayar hocam?
Hepsiburada Amazon kampanya yapicak onu beklerler. Bide taksit olayı olması ikinci elde laptop piyasasıni düşürüyor.daha bakımlarını yeni yaptırıp köşeye koydum, bataryasını ve ekranını garanti kapsamında yetkili servis yenisi ile değiştirdi bunun kanıt belgeside var 7.5-8 gibi bir fiyat yazsam gider mi bu bilgisayar hocam?
çok acelesi yok telefon almak için satıp üstüne koyacam bakalım.5 altına düşme 10un üstüne çıkmaz. Temizse gider ama hemen gider mi tartışılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsiburada Amazon kampanya yapicak onu beklerler. Bide taksit olayı olması ikinci elde laptop piyasasıni düşürüyor.