Neler Yeni

Bu Laptop Sizce Almak İçin İdeal Midir?

OrkunJJ

80+ Silver
Yani internetten gelen bir şeye çok güvenemiyorum fakat denemekte fayda var bu laptopu bi deneyip iade ederim en kötü.
Aynı sebepten arkadaşım da sizin gibi düşünüp gidip MediaMarkt dan 17K lık cihazı 27K ya aldı. Ona da çok kafa yordum internetten alsın boşuna fazla para ödemesin diye anlatamadım. Bu arada Vodafone yanımda dan alıyorsanız o da aynı şekilde internetten alıyormuş gibi düşünün. Kargo ile gelecek neticede size.

Çok almak istiyorsanız alın sonuçta sizden çıkıyor para. Ama 17K lık cihazı 30K ya almış olacağınızı unutmayın. Yarın satmak isteseniz 15K dan yukarı satamazsınız. Borç ödemeye devam edersiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: w4da

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
Yani internetten gelen bir şeye çok güvenemiyorum fakat denemekte fayda var bu laptopu bi deneyip iade ederim en kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksit imkanları çok kısıtlı orada da vodafonede faturaya ek yansıtıp puanım üzerinden ciddi indirimler yapılıyor. Şu anda 29 bin TL sizin için görülüyor benim indirimli şekilde 25 bin TL civarı. Piyasanın bi 2-3 bin üstünde. Dediğim gibi A+ oyunlar oynamayacağım ancak mediamarkt ve teknosaya gitmekte fayda var yine onlar üzerinden de bir araştırma yaptım. Teşekkürler
25bin lirada asiri fazla bu laptop icin normalde ederi 18bin tl lutfen siz enazindan teksonaya mediamarkta gidin ama bu laptopu almayin bakin yalvardim size resmen almamaniz icin daha ne soyliyim normalde boyle bisey yapmiyorum herhalde ama cok sacma olur bu laptopu almaniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur
25bin lirada asiri fazla bu laptop icin normalde ederi 18bin TL lutfen siz enazindan teksonaya mediamarkta gidin ama bu laptopu almayin bakin yalvardim size resmen almamaniz icin daha ne soyliyim normalde boyle bisey yapmiyorum herhalde ama cok sacma olur bu laptopu almaniz.
Laptop performans bakımından ideal diye duydum sizi tedirgin eden fiyatı mıdır?

Aynı sebepten arkadaşım da sizin gibi düşünüp gidip MediaMarkt dan 17K lık cihazı 27K ya aldı. Ona da çok kafa yordum internetten alsın boşuna fazla para ödemesin diye anlatamadım. Bu arada Vodafone yanımda dan alıyorsanız o da aynı şekilde internetten alıyormuş gibi düşünün. Kargo ile gelecek neticede size.

Çok almak istiyorsanız alın sonuçta sizden çıkıyor para. Ama 17K lık cihazı 30K ya almış olacağınızı unutmayın. Yarın satmak isteseniz 15K dan yukarı satamazsınız. Borç ödemeye devam edersiniz.
Haklısınız fakat güven meselesi dediğim gibi yine çarşıya çıkıp bir teknoloji bayiilerini gezeyim ben en iyisi.

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
Laptop performans bakımından ideal diye duydum sizi tedirgin eden fiyatı mıdır?
hayir sadece fiyati degil normal bir fiyatada bu laptopu alacak olsaydaniz gene onermezdim.performans olarakda hicbir sekilde normal degil ustune ustluk casper excalibur markasi alabileceginiz en kotu laptop markalarindan birisidir sogutma acisindan cok kotu bir laptop ve bu laptopda oyun oynayabileceginiz sure 2 yil bilemedin 3 yil lutfen sozumu dinleyin almayin para kolay kazanilmiyor eger cok paraniz varsa ayda 25bin lira kazaniyorsaniz artik soyleyecek birseyim yok alin

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur
hayir sadece fiyati degil normal bir fiyatada bu laptopu alacak olsaydaniz gene onermezdim.performans olarakda hicbir sekilde normal degil ustune ustluk casper excalibur markasi alabileceginiz en kotu laptop markalarindan birisidir sogutma acisindan cok kotu bir laptop ve bu laptopda oyun oynayabileceginiz sure 2 yil bilemedin 3 yil lutfen sozumu dinleyin almayin para kolay kazanilmiyor eger cok paraniz varsa ayda 25bin lira kazaniyorsaniz artik soyleyecek birseyim yok alin
G700 serisi soğutma bakımından canavar diye duymuştum izlediğim bir videoda da o şekildeydi. Monster alma düşüncem de var aslında.

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
G700 serisi soğutma bakımından canavar diye duymuştum izlediğim bir videoda da o şekildeydi. Monster alma düşüncem de var aslında.
abicim gozunu seviyim son kez yazicam bakin cidden bilgisayardan anlamiyorsunuz casper ve monster bunlar piyasasa alabileceginiz en kotu markalar internette televizyonda gordugunuz icin iyi saniyorsunuz lutfen dinleyin.butcenizin ne kadar oldugunu soyleyin size gercekten guzel bir laptop oneriyim ama bunlari almayin

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
App
g700 serisi bir laptop kulanıyorum oyuna girdiğim an +90 derece oyun farketmeksizin asla alınmaz.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur
Vatan, mediamarkt ve teknosa ne güne duruyor? Mediamarktta çoğu karta faizsiz 12 ay taksit yapılıyor diye biliyorum.
Anladım en fazla 25 bin TL ve 12 ay taksitli vatan,mediamarkt,Teknosa'dan laptop önerebilir misiniz Hocam

abicim gozunu seviyim son kez yazicam bakin cidden bilgisayardan anlamiyorsunuz casper ve monster bunlar piyasasa alabileceginiz en kotu markalar internette televizyonda gordugunuz icin iyi saniyorsunuz lutfen dinleyin.butcenizin ne kadar oldugunu soyleyin size gercekten guzel bir laptop oneriyim ama bunlari almayin
Tamamdır teşekkürler

g700 serisi bir laptop kulanıyorum oyuna girdiğim an +90 derece oyun farketmeksizin asla alınmaz.
Anladım yine bir araştırma yapayım ben

• Beğen

TİTAN.

80+ Platinum

Vodafone'den almak zorundayım çünkü faturama ek fırsatlar vodafonede mevcut. Fiyatının biraz piyasadan yüksek olduğunun farkındayım ancak sizlerin de fikirlerini merak ettim.
Hayatta alınmaz

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
Anladım en fazla 25 bin TL ve 12 ay taksitli vatan,mediamarkt,Teknosa'dan laptop önerebilir misiniz Hocam

Tamamdır teşekkürler

Anladım yine bir araştırma yapayım ben
madem sadece buralardan istiyorsunuz biraz butceyi arttirip gercekten iyi bir laptop alabilirsiniz bu magazalardan alabilecegin tek laptop budur digerleri iyi degil

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...kran-kartı-15-6-wın11-laptop-gri-1228096.html

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
Teşekkürler Hocam aynı fiyata denk geliyor hemen hemen ve mağazadan teslim fırsatı var bunu alacağım gibi minnettarım.
cok iyi olur bu fiyata alacaginiz en iyi laptop cidden sizi 5 sene goturur en az . laptopun yanina birde 8gb ram almaniz gerekiyor magazaya gittiginizde soylersiniz laptopun icine birde 8gb ram taksinlar

Top Bottom