Neler Yeni

Bu Laptop'lardan hangisini alırsınız?

Hangi Laptop?

• Oy kullanan toplam üye
    8

Satriani

80+ Bronze
Bütçe
40000
Arkadaşlar selam, bi' süredir Laptop araştırıyorum ve uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim bir cihaz bakıyorum. Evet forumda çok fazla konu, marka/model ve hatta tavsiye konuları var, ben de son raddede artık bu laptoplar arasında kaldım. Bütçe, ufak artışlarla sürekli başka bir modele doğru kaydığı için sizlerden son bir fikir alarak, yeni yıldan önce bir cihaz alıp geçmek istiyorum.
Beklentim FPS, ekran kalitesi ve ısı değerleri konusunda en optimum olanı yakalamak. Kasanın malzeme kalitesinden çok donanım odaklı sorunsuz kullanım arıyorum.
Linkleri 12 taksit vade farksız ve aylık en fazla 3.5K gibi bir ödeme çıkardığı için buradan attım.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Mahir Cengiz
Arkadaşlar selam, bi' süredir Laptop araştırıyorum ve uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim bir cihaz bakıyorum. Evet forumda çok fazla konu, marka/model ve hatta tavsiye konuları var, ben de son raddede artık bu laptoplar arasında kaldım. Bütçe, ufak artışlarla sürekli başka bir modele doğru kaydığı için sizlerden son bir fikir alarak, yeni yıldan önce bir cihaz alıp geçmek istiyorum.
Beklentim FPS, ekran kalitesi ve ısı değerleri konusunda en optimum olanı yakalamak. Kasanın malzeme kalitesinden çok donanım odaklı sorunsuz kullanım arıyorum.
Linkleri 12 taksit vade farksız ve aylık en fazla 3.5K gibi bir ödeme çıkardığı için buradan attım.

Şu cihaz listenize eklenebilir hocam. https://app.hb.biz/MsLJAB57UfAJ İllaha artıklarından alacaksanız 14500hx li victusu alın performansta diğerkileri tokatlar.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Rüveyda Akın
Ekran kartlarının watt değerlerini öğrenmelisin.

Farex

80+ Silver

Lenovo ve Hp olmaz zaten. Acer güzel fakat servisi sıkıntılı ve bazı cihazlarında fabrika çıkışı termal macun özürlülüğü var. Servis bu durumu takmıyor, MSI daha mantıklı bir seçim olur.

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Şahin
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Ali Koç
Msi ın testini izledim 95derecede çalışıyordu gta5te alınmaz

Satriani

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartlarının watt değerlerini öğrenmelisin.
W değerleri 105-120 arasında değişiyor. Her halükarda gayet yeterli değerler var. Bilgi almak istememin temel nedeni, belki kullanım deneyimi olup aşırı ısınma ya da farklı donanımsal sorunları rapor edebilecek arkadaşlar çıkabilir.

PNSHER

80+ Bronze
nitro 5 yerine nitro 16 eklemen daha iyi olacaktır.
Bu v16 nitro 16 değil. 135watt adaptör ve 85watt ekran kartı var. Alınmaz.

Satriani

80+ Bronze
nitro 5 yerine nitro 16 eklemen daha iyi olacaktır.
Teşekkür ederim, bunu da dahil edeceğim. Listedeki ürünlerden Ram dışında, işlemci ya da ekran kartı performansı olarak yüzdesel büyük ayrışma sağlar mı mesela? Markaların genel kullanıcı yorumları da biraz çekimserlik yaratabiliyor. Mesela Acer yetkili servisinden birisinin, insanların belli noktada Acer'dan uzak durmak istediği bilgisi gibi. Tabi burada model bazlı sıkıntıları es geçmemek lazım. Her ürünün belli modelleri sıkıntılı olabiliyor.

PNSHER

80+ Bronze
Teşekkür ederim, bunu da dahil edeceğim. Listedeki ürünlerden Ram dışında, işlemci ya da ekran kartı performansı olarak yüzdesel büyük ayrışma sağlar mı mesela? Markaların genel kullanıcı yorumları da biraz çekimserlik yaratabiliyor. Mesela Acer yetkili servisinden birisinin, insanların belli noktada Acer'dan uzak durmak istediği bilgisi gibi. Tabi burada model bazlı sıkıntıları es geçmemek lazım. Her ürünün belli modelleri sıkıntılı olabiliyor.
Bütçe biraz daha esner mi hocam?
Msi katana ile aynı kasa. Katanada olduğu gibi bunda da ekran biraz kötü.
Bu da her açıdan eksiksiz bir cihaz bunu öneririm. İncelemeleri de çok iyi. Asus rog seviyesinde bir kaliteye sahip olduğu söyleniyor.

Satriani

80+ Bronze
Şu cihaz listenize eklenebilir hocam. https://app.hb.biz/MsLJAB57UfAJ İllaha artıklarından alacaksanız 14500hx li victusu alın performansta diğerkileri tokatlar.
Benim koyduğum ile 3K fark var, fark sadece 8GB ram ise, ona bakıp +8GB eklemek daha mantıklı evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe biraz daha esner mi hocam?
Msi katana ile aynı kasa. Katanada olduğu gibi bunda da ekran biraz kötü.
Bu da her açıdan eksiksiz bir cihaz bunu öneririm. İncelemeleri de çok iyi. Asus rog seviyesinde bir kaliteye sahip olduğu söyleniyor.
Burada 16GB Ram'li hali var - 12 taksit vadesiz olarak alınabilir aslında.

Aorus aşıyor maalesef, vade farksız taksit olanağı yok, o şekilde de baya artıyor fiyat. Nakit almayacağım çünkü...

Son düzenleme:
Top Bottom