Neler Yeni

Yardım Bu laptopta darboğaz olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Kademoğlu
Hisseder misin bilmem olur dediğimde tepki gösteriyorlar uyarı bile aldım bu konu yüzünden forumdan ısınması nasılmış onu araştır bence az para değil

ekrem imaro

80+ Bronze
laptoplar hazırsistem gibi değil, mühendisler laptopu tasarlarken en uygun darboğaz yapmayacak parçaları kullanıyorlar

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Aldığın laptoba göre değişir. Güç kaynağı yetmez throttle, işlemci ısınır throttle, anakarta bilerek güç kesmesi için throttle koyuyorlar ( genelde hp yapıyor ve alt seviye ekran kartı laptoplarda oluyor atıyorum ekran kartı normalde 105 w çekmesi gerek 45 w olarak sürülen laptoplarda olabiliyor. ) her 4060 aynı performansta değil 105 w çeken 4060 daha fazla performans verir. Attığın laptop'un kronik bir sorunu yoksa güzel gibi duruyor. Bence kronik sorun yoksa tercih sebepleri değişiyor ekran vs gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığın laptoba göre değişir. Güç kaynağı yetmez throttle, işlemci ısınır throttle, anakarta bilerek güç kesmesi için throttle koyuyorlar ( genelde hp yapıyor ve alt seviye ekran kartı laptoplarda oluyor atıyorum ekran kartı normalde 105 w çekmesi gerek 45 w olarak sürülen laptoplarda olabiliyor. ) her 4060 aynı performansta değil 105 w çeken 4060 daha fazla performans verir. Attığın laptop'un kronik bir sorunu yoksa güzel gibi duruyor. Bence kronik sorun yoksa tercih sebepleri değişiyor ekran vs gibi.
2K ekrana sahip bir laptopta 8 gb VRAM olması sıkıntı olur mu acaba?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
2K ekrana sahip bir laptopta 8 gb VRAM olması sıkıntı olur mu acaba?
Olmaz ama oynayacağın oyuna göre değişebilir. Yeni nesil oyunlar artık min 8 istiyor ( 2025 - 2024 çıkışlılardan bahsettim )

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Laptopu yapan mühendisler darboğaz olmayacak şekilde yapıyorlar.

Top Bottom