Çözüldü✓ Bu laptopta sorun varmı varsa 40k laptop önerisi

115+15w güçlü ama %5 gerisinde 4060 ın ama yeni neil
almaya değer mi peki bu laptop için pekte güzel şeyler söylemiyorlar watı kısıtlarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

115 watt olması lazım bu yeni gelen teknolojilerle 4060ı fps olarak geçiyor diye biliyorum
cihaz hakkında direkt bir çok olumsuz yorum var yinede değer mi buna peki

almaya değer mi peki bu laptop için pekte güzel şeyler söylemiyorlar watı kısıtlarız
kasası monsterin kullandığı clevo marka onun dışında erazer markasının %70 i lenovoya bağlı gayet kaliteli kasası var

kasası monsterin kullandığı clevo marka onun dışında erazer markasının %70 i lenovoya bağlı gayet kaliteli kasası var
(fiyatına göre)

(fiyatına göre)
kronik bir sorunu var mı ısınmayı soğutucu da alacak kaliteli iyi bir şey

kronikleri yok diye biliniyor bu markanın ısı dışında :D i5 olduğundan aşırı ısınmaz soğutucuyla
soğutucuyla underwolt yapmadan kullanabilir mi fm oynuyacak sadece arkadaş

o zaman arkadaşa şimdi aldırıyorum hocam sağolun teşekkür ederim inşallah sorunsuz çıkar
87 89 arası gezer işlemci sorun yaratmaz monsterler nasılsa bu kasada öyle sorun olmaz ama fanlar öter durur ısıdan ondan undervolt öneriyorum

87 89 arası gezer işlemci sorun yaratmaz monsterler nasılsa bu kasada öyle sorun olmaz ama fanlar öter durur ısıdan ondan undervolt öneriyorum
Ekstra bir özelliği var mı hediyesi felan acaba

mekaniği sağlam zaten alman malı marka ısı harici güzel
Hocam valla çenesine duramam bozuk çıkarsa kefilseniz aldırıyorum 3-4 sene kullansın yeter o ona

büyük ihtimalle yoktur bazılarına 8gb flash geliomuş oda gelse ne gelmese ne :D

Hocam valla çenesine duramam bozuk çıkarsa kefilseniz aldırıyorum 3-4 sene kullansın yeter o ona
sonuçta kul malı 10 senede gidebilir 1 ayda her şey için geçerli bu senede bi termal macun değiştirsin 9 ayda bi toz aldırsın ilk bakımda az bir şey menteşeleri gevşetsin öyle daha sağlıklı olur marka iyibir marka dünyada eskidende vardı tr ye yeni girdi bir şey olmaz lenovo loq gibi kalitesi ortalama bu fiyta güzel :) benim düşüncem 5 sene iyi bakımla gider

büyük ihtimalle yoktur bazılarına 8gb flash geliomuş oda gelse ne gelmese ne :D

sonuçta kul malı 10 senede gidebilir 1 ayda her şey için geçerli bu senede bi termal macun değiştirsin 9 ayda bi toz aldırsın ilk bakımda az bir şey menteşeleri gevşetsin öyle daha sağlıklı olur marka iyibir marka dünyada eskidende vardı tr ye yeni girdi bir şey olmaz lenovo loq gibi kalitesi ortalama bu fiyta güzel :) benim düşüncem 5 sene iyi bakımla gider
Sağolun hocam inşallah sorunsuz şekilde kullanır arkadaşım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Sağolun hocam inşallah sorunsuz şekilde kullanır arkadaşım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
inşallah şimdiden hayırlı olsun benim şansıma ben alsam ekranda ölü piksel çıkar :D umarım çıkmaz arkadaşına ekranda

inşallah şimdiden hayırlı olsun benim şansıma ben alsam ekranda ölü piksel çıkar :D umarım çıkmaz arkadaşına ekranda
pek takacağını düşünmüyorum onun ölüpikseli ama ölü piksel garantisi var mı ki

Geri