Neler Yeni

Bu laptopu almayı düşünüyorum , daha iyi önerisi olan var mı? bütçe 12 ( monster , casper , hp tercih etmiyorum)

Kerem0550

80+
Monster sitesine bak bu ara %15 indirim var diye bakıyorum burdakinin daha iyisini bulursjn bence 12 k bütçeye

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster sitesine bak bu ara %15 indirim var diye bakıyorum burdakinin daha iyisini bulursjn bence 12 k bütçeye
monster , casper , hp almak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece oyun içinse 32 GB gereksiz geliyor bana, 2x8 3600 MHz CL16 idealdir bütçe varsa.
birde 16 gb versiyonu var ama 512 ssd depolama var , oda benim için az. daha iyi önerin varsa link gönderir misin?
hp , monster , casper tercih etmiyorum

Ram yerine ekran kartına ağırlık vermeni öneririm.
12 bütçeye daha iyi bir önerin varsa link gönderir misin

cemtastan2301

80+ Gold

birde 16 gb versiyonu var ama 512 ssd depolama var , oda benim için az. daha iyi önerin varsa link gönderir misin?

Hocam klasik bir şey ama ben laptopları önermiyorum. Yani deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, masaüstüne göre ömrü daha kısa. Örneğin sürekli aç kapat yaparken o bölme kırılabiliyor, tekrar kasayı yaptırmak zorunda kalıyorsun.

İsmail_68

80+ Bronze

Laptoptan anlamam çok sadece neredeyse hiçbir oyunda 16 ram bile kullanılmıyor o yüzden ekran kartına öncelik vermeni tavsiye etmek istedim.Biliyorsundur muhtemelen ama

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Cok oyun oynayan birisiyim diyipte o fiyata rtx 2060 alan da ne biliyim 3060 varken

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam klasik bir şey ama ben laptopları önermiyorum. Yani deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, masaüstüne göre ömrü daha kısa. Örneğin sürekli aç kapat yaparken o bölme kırılabiliyor, tekrar kasayı yaptırmak zorunda kalıyorsun.
hocam kasa toplasam zaten ona göre başlık atardım , bende biliyorum bunu....

Cok oyun oynayan birisiyim diyipte o fiyata rtx 2060 alan da ne biliyim 3060 varken
dostum başlıkta'da yazdım. casper , monster , hp tercih etmiyorum

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

Keyfin bilir ama aldiginiz model o fiyata iyi degil daha iyileri bulunabilir madem tercih etmiyorsunuz birazcik araştırayım yazarim geri

cemtastan2301

80+ Gold

Ben sadece bir fikir öne sürdüm yani 12k heba olmasın diye, bunu bile bile almanızda biraz tuhaf olmuş. Ama tabii ki sizin kararınız saygı duyuyorum.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
Laptoptan anlamam çok sadece neredeyse hiçbir oyunda 16 ram bile kullanılmıyor o yüzden ekran kartına öncelik vermeni tavsiye etmek istedim.Biliyorsundur muhtemelen ama
evet haklısın bende böyle düşünüyorum. 12 civarına daha iyi bir önerin varsa link atabilir misin?
monster , hp , casper tercih etmiyorum. Isınma problemi ve kronik problemleri oluyor

Ben sadece bir fikir öne sürdüm yani 12k heba olmasın diye, bunu bile bile almanızda biraz tuhaf olmuş. Ama tabii ki sizin kararınız saygı duyuyorum.
Dostum her yerde gerçekten böle şeyler görmek yorucu oldu... Laptop önerisi altına masaüstü al demeseniz keşke..... İhtiyacımız var demek kii

Keyfin bilir ama aldiginiz model o fiyata iyi degil daha iyileri bulunabilir madem tercih etmiyorsunuz birazcik araştırayım yazarim geri
Teşekkür ederim

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR