- Bütçe
- 12
Çok oyun oynayan biriyim ve masaüstünü her yere taşımaktan yoruldum...
monster , casper , hp almak istemiyorumMonster sitesine bak bu ara %15 indirim var diye bakıyorum burdakinin daha iyisini bulursjn bence 12 k bütçeye
birde 16 gb versiyonu var ama 512 ssd depolama var , oda benim için az. daha iyi önerin varsa link gönderir misin?Sadece oyun içinse 32 GB gereksiz geliyor bana, 2x8 3600 MHz CL16 idealdir bütçe varsa.
12 bütçeye daha iyi bir önerin varsa link gönderir misinRam yerine ekran kartına ağırlık vermeni öneririm.
Hocam klasik bir şey ama ben laptopları önermiyorum. Yani deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, masaüstüne göre ömrü daha kısa. Örneğin sürekli aç kapat yaparken o bölme kırılabiliyor, tekrar kasayı yaptırmak zorunda kalıyorsun.monster , casper , hp almak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde 16 gb versiyonu var ama 512 ssd depolama var , oda benim için az. daha iyi önerin varsa link gönderir misin?
hp , monster , casper tercih etmiyorum
12 bütçeye daha iyi bir önerin varsa link gönderir misin
Laptoptan anlamam çok sadece neredeyse hiçbir oyunda 16 ram bile kullanılmıyor o yüzden ekran kartına öncelik vermeni tavsiye etmek istedim.Biliyorsundur muhtemelen amamonster , casper , hp almak istemiyorum
birde 16 gb versiyonu var ama 512 ssd depolama var , oda benim için az. daha iyi önerin varsa link gönderir misin?
hp , monster , casper tercih etmiyorum
12 bütçeye daha iyi bir önerin varsa link gönderir misin
Çok oyun oynayan biriyim ve masaüstünü her yere taşımaktan yoruldum...
hocam kasa toplasam zaten ona göre başlık atardım , bende biliyorum bunu....Hocam klasik bir şey ama ben laptopları önermiyorum. Yani deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, masaüstüne göre ömrü daha kısa. Örneğin sürekli aç kapat yaparken o bölme kırılabiliyor, tekrar kasayı yaptırmak zorunda kalıyorsun.
dostum başlıkta'da yazdım. casper , monster , hp tercih etmiyorumCok oyun oynayan birisiyim diyipte o fiyata rtx 2060 alan da ne biliyim 3060 varkenTulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V20.3 17,3" Gaming Laptop, i7-10750H işlemcisine eşlik eden NVIDIA RTX 3060 ekran kartıyla yeni nesil oyunlarda kusursuz deneyim vadediyor.www.monsternotebook.com.tr
Keyfin bilir ama aldiginiz model o fiyata iyi degil daha iyileri bulunabilir madem tercih etmiyorsunuz birazcik araştırayım yazarim gerihocam kasa toplasam zaten ona göre başlık atardım , bende biliyorum bunu....
dostum başlıkta'da yazdım. casper , monster , hp tercih etmiyorum
Ben sadece bir fikir öne sürdüm yani 12k heba olmasın diye, bunu bile bile almanızda biraz tuhaf olmuş. Ama tabii ki sizin kararınız saygı duyuyorum.hocam kasa toplasam zaten ona göre başlık atardım , bende biliyorum bunu....
dostum başlıkta'da yazdım. casper , monster , hp tercih etmiyorum
evet haklısın bende böyle düşünüyorum. 12 civarına daha iyi bir önerin varsa link atabilir misin?Laptoptan anlamam çok sadece neredeyse hiçbir oyunda 16 ram bile kullanılmıyor o yüzden ekran kartına öncelik vermeni tavsiye etmek istedim.Biliyorsundur muhtemelen ama
Dostum her yerde gerçekten böle şeyler görmek yorucu oldu... Laptop önerisi altına masaüstü al demeseniz keşke..... İhtiyacımız var demek kiiBen sadece bir fikir öne sürdüm yani 12k heba olmasın diye, bunu bile bile almanızda biraz tuhaf olmuş. Ama tabii ki sizin kararınız saygı duyuyorum.
Teşekkür ederimKeyfin bilir ama aldiginiz model o fiyata iyi degil daha iyileri bulunabilir madem tercih etmiyorsunuz birazcik araştırayım yazarim geri