- Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zamandan beri para biriktiriyorum , daha iyileri senin olsun dostumKeşke benim de öyle bir derdim olsaydı
Uzun zamandan beri para biriktiriyorum , daha iyileri senin olsun dostumKeşke benim de öyle bir derdim olsaydı
Hayırlı olsun. Ben de tatil de işe girip çalıştım ilk ekran kartımı aldım rx560 4gb oyun oynayabiliyorum çok şükür eskiden oyun bile oynayamıyordum sadece bir kaç oyunu kaldırmıyor o kadar.Uzun zamandan beri para biriktiriyorum , daha iyileri senin olsun dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun zamandan beri para biriktirmeye çalışıyorum dostum, daha iyileri senin olsun...
F/p olarak efsane zaten Acer nitro serisi soğutma olarak efsane ekranı 120 veya 144hz ise muhteşem bu laptop
Çok oyun oynayan biriyim ve masaüstünü her yere taşımaktan yoruldum...
ekranı 144 hz / 3msF/p olarak efsane zaten Acer nitro serisi soğutma olarak efsane ekranı 120 veya 144hz ise muhteşem bu laptop
Bu var 12 bine https://www.hepsiburada.com/game-ga...-bilgisayar-p-HBV0000116US3?magaza=GAME+GARAJevet haklısın bende böyle düşünüyorum. 12 civarına daha iyi bir önerin varsa link atabilir misin?
monster , hp , casper tercih etmiyorum. Isınma problemi ve kronik problemleri oluyor
Dostum her yerde gerçekten böle şeyler görmek yorucu oldu... Laptop önerisi altına masaüstü al demeseniz keşke..... İhtiyacımız var demek kii
Teşekkür ederim
evet bunları da görmüştüm. Game Garaj'ın bilgisayarlarını MSI ile birlikte yapıyorlar diye görmüştüm. Ama yinede game garaj kalitesine karar veremedim :/Bu var 12 bine https://www.hepsiburada.com/game-ga...-bilgisayar-p-HBV0000116US3?magaza=GAME+GARAJ
Msi ile ayni sogutmaya kasaya sahip sadece logosu farklı
Eger 500 gb m2 ssdli versiyonu isterseniz bu var 500 TL farkla
https://www.hepsiburada.com/game-ga...-bilgisayar-p-HBV00000WBZEE?magaza=GAME+GARAJ
Onun disinda rtx 2060 li var 11 bin civarlarinda isterseniz onları da atarim ama yukarida attigim daha mantıklı
Hocam malesef hep böyle oluyor sanki kasayı çantamıza atıp tatile çıkıcazDostum her yerde gerçekten böle şeyler görmek yorucu oldu... Laptop önerisi altına masaüstü al demeseniz keşke..... İhtiyacımız var demek kii
Inceleme videosu vardi atiyim hemenevet bunları da görmüştüm. Game Garaj'ın bilgisayarlarını MSI ile birlikte yapıyorlar diye görmüştüm. Ama yinede game garaj kalitesine karar veremedim :/
evet bunuda izlemiştim , hatta bir tane daha incelemesini izlemiştim. Performans olarak diğer aynı özellikte bilgisayarlardan geri kalıyorduInceleme videosu vardi atiyim hemen
geçenlerde trendyolda rtx 3060 lı yada 3070 li monster nootbook vardı bu fiyatlarda bi konuda görmüştüm.
Çok oyun oynayan biriyim ve masaüstünü her yere taşımaktan yoruldum...
Neresi geri hocamevet bunuda izlemiştim , hatta bir tane daha incelemesini izlemiştim. Performans olarak diğer aynı özellikte bilgisayarlardan geri kalıyordu
Amazonda var monster 3060 ligeçenlerde trendyolda rtx 3060 lı yada 3070 li monster nootbook vardı bu fiyatlarda bi konuda görmüştüm.
O biraz markaya bağlı be dostum.Örneğin sürekli aç kapat yaparken o bölme kırılabiliyor, tekrar kasayı yaptırmak zorunda kalıyorsun.