Ha Eyvallah. Tahmin etmiştim de emin olamamıştım .Msi mag forge kasalarında var
xigmatek poseidon'da da var bundanNeyden çıkıyor la bu?
12 V 4 pinlik RGB için onlar.
Reis ben buna fan alıcam da ama anakartımda sadece 1 tane sys fan slotum var (b450m s2h)Neyden çıkıyor la bu?
12 V 4 pinlik RGB için onlar.
Şimdi bu kontrolcü ile SYS_FAN'ın alakası yok.Reis ben buna fan alıcam da ama anakartımda sadece 1 tane sys fan slotum var (b450m s2h)
Buna RGB fan alsam ne tür bi çoklayıcı almam lazım fan hızını falan sıcaklığa göre ayarlaması için ?
Ya benim normalde kasamın önünde 2 tane fan var ama ben bağlantısını yanlış yaptığım için motorlarını yaktım 2 fanın.Şimdi bu kontrolcü ile SYS_FAN'ın alakası yok.
RGB ve ARGB olan fanlarda 2 tane kablo olur, birisi fanın güç kablosu diğeri ise RGB/ARGB kablosu.
Bunlar bağımsızdır, yani ışık yanıyor olsa bile fan dönmeyebilir, tam tersi de olabilir. Fan döner ama ışık yanmaz.
Şimdi sen nasıl bir fan alacaksın, ve anakartın ne onu da bilmiyorum ama fan güç kablosu çoklayıcısından alacaksın sen, bu kontrolcü ile alakası yok.
Ama ben o 4 pin güç bağlantısını led bağlantısı sandım da ondan yani. Meğerse led bağlantısı montajlı geliyormuşYa benim normalde kasamın önünde 2 tane fan var ama ben bağlantısını yanlış yaptığım için motorlarını yaktım 2 fanın.
Aynı fandan da bulamıyorum internette, stokları yok.
Bundan dolayı ben hep %100'de çalışmayacak, kasanın sıcaklığına göre fan hızını ayarlayabilecek bir şey arıyorum.
Bu arada ışıklarım yanıyor, bağlantıyı da nasıl yanlış yaptım dersen bu fanların güç bağlantısını LED control board'a bağladım acemilik işte.
Yüksek voltaj aldı sanırım duman çıktı iki fandan da. Zar zor söndürdüm
Allah canını almaya .Ya benim normalde kasamın önünde 2 tane fan var ama ben bağlantısını yanlış yaptığım için motorlarını yaktım 2 fanın.
Bundan dolayı ben hep %100'de çalışmayacak, kasanın sıcaklığına göre fan hızını ayarlayabilecek bir şey arıyorum.
Bu arada ışıklarım yanıyor, bağlantıyı da nasıl yanlış yaptım dersen bu fanların güç bağlantısını LED control board'a bağladım acemilik işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ben o 4 pin güç bağlantısını LED bağlantısı sandım da ondan yani. Meğerse LED bağlantısı montajlı geliyormuş
Bu arada fanlar şunlar ;Ya benim normalde kasamın önünde 2 tane fan var ama ben bağlantısını yanlış yaptığım için motorlarını yaktım 2 fanın.
Ama ben o 4 pin güç bağlantısını LED bağlantısı sandım da ondan yani. Meğerse LED bağlantısı montajlı geliyormuş
Olsun reis ya nazar boncuğu olsun. Hayatımda ilk defa 0'dan sistem topladım olsun o kadarcıkAllah canını almaya .
Üzüldüm cidden.
Fanlar onlar değil, o ARGB, sendeki RGB.Bu arada fanlar şunlar ;
Servisine falan söyleyeydin böyle böyle oldu diye .Olsun reis ya nazar boncuğu olsun. Hayatımda ilk defa 0'dan sistem topladım olsun o kadarcık
Valla incehesap gaming gecesinden aldım. Kullanıcı hatası derler diye hiç uğraşmak istemedim. Ama garantisi devam ediyor sence göndersem ne yaparlar ?Fanlar onlar değil, o ARGB, sendeki RGB.
Servisine falan söyleyeydin böyle böyle oldu diye .
420 liraya aldım hem deValla incehesap gaming gecesinden aldım. Kullanıcı hatası derler diye hiç uğraşmak istemedim. Ama garantisi devam ediyor sence göndersem ne yaparlar ?
Bazen düşünüyorum aynı kasadan bi tane daha mı alsam diyeValla incehesap gaming gecesinden aldım. Kullanıcı hatası derler diye hiç uğraşmak istemedim. Ama garantisi devam ediyor sence göndersem ne yaparlar ?
420 liraya aldım hem de