Neler Yeni

Yardım Bu leptop neden güçsüz

DcBotu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kağan Parın
Merhaba arkadaşlar leptopumda şöyle bir sorun var masaüstünde webde gezinirken tam performans alıyorum mutluyum ama aynısı oyunlar için değil
1080p video açsamda ısınır ama tam gücündedir ama iş oyun olunca ghz düşüyor msı afterbunnerdan baktım test ediyordum masaüstüne döndüm alttaki ghz gösteren ibareden baktım tam performans
oyuna giriyorum hemen düşüyor oyunu açmıyorum alt tab yapıyorum yani bunun tam tersi olması lazım değilmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan
Merhaba arkadaşlar leptopumda şöyle bir sorun var masaüstünde webde gezinirken tam performans alıyorum mutluyum ama aynısı oyunlar için değil
1080p video açsamda ısınır ama tam gücündedir ama iş oyun olunca ghz düşüyor msı afterbunnerdan baktım test ediyordum masaüstüne döndüm alttaki ghz gösteren ibareden baktım tam performans
oyuna giriyorum hemen düşüyor oyunu açmıyorum alt tab yapıyorum yani bunun tam tersi olması lazım değilmi ?
ramin düşük olabilir mi? işlemcin ekran kartın ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan
Ramin çok düşük ekran kartın da o kadar iyi değil bi ihtimal ramini yükseltip çözersin.

DcBotu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kağan Parın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Basit bir cevap ile sistem yetmiyor
neden minecraft yani eski leptopumda sabit 2.40 ghz alıyordum bunda 0.5 i görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci ghz ı düşüyor onu belirmeyi unuttum kusruma bakmayın ekran kartında bi problem yok o verimli çalışıyor

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
neden minecraft yani eski leptopumda sabit 2.40 ghz alıyordum bunda 0.5 i görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci ghz ı düşüyor onu belirmeyi unuttum kusruma bakmayın ekran kartında bi problem yok o verimli çalışıyor
Isındığı içi throttle oluyor sanırsam. Hiç yıllar boyunca bir kere bile termal macun ve fan temizliği yaptırdınız mı?

DcBotu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kağan Parın
2.el o zaman ya da sistem özelliklerini yanlış yazdınız. Laptobunuzun marka ve modeli nedir? İşlemciniz nedir?
i life zed aır x sistem özellikleri i5 5257u ekrankartı iris 6100 4 gb ram

DcBotu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kağan Parın

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru