Bu linkteki klavyeyi kullanan var mı?

hocam klavye güzel fakat ışıksız ben alıcaktım ışıksız diye vazgeçtim gece ışık lazım oluyor logittech kalittelididir

hocam klavye güzel fakat ışıksız ben alıcaktım ışıksız diye vazgeçtim gece ışık lazım oluyor logittech kalittelididir
Orijinal mi peki bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrük vergisi olayı falan nasıl işliyo peki ?

Hocam driver falan yoksa almak için sebebi nedir ? Biliyorsanız açıklar mısınız ona göre sipariş vermek istiyorum 1 ay içinde.
Fiyat uygun fiyatina gore kaliteli diyo herkes ben kullanmadim ama bu tarz bi klavye istiyosan bu butceye başka bi seçenek yok gibi zaten

Fiyat uygun fiyatina gore kaliteli diyo herkes ben kullanmadim ama bu tarz bi klavye istiyosan bu butceye başka bi seçenek yok gibi zaten
Trendyol'da vardı ya bi tane ama bilemiyorum hocam işte.Kullanan birisi varsa tanıtımını yapabilirse efsane olur açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanan tanıdığınız varsa buraya yazdırabilir misiniz acaba ?

hocam başka forumdan link vermek serbestmi bilmiyorum fakat öbür çok kullanılan forumda incelemesi var kontrol edebilirsiniz
Ben de o bilmiyorum. Muhtemelen serbest değildir. Çünkü reklam olayına girer bi nebze de olsa diye düşünüyorum. Ben bu forumdan başka forumlara güvenemiyorum hocam.

hocam başka forumdan link vermek serbestmi bilmiyorum fakat öbür çok kullanılan forumda incelemesi var kontrol edebilirsiniz
Ben de o bilmiyorum. Muhtemelen serbest değildir. Çünkü reklam olayına girer bi nebze de olsa diye düşünüyorum. Ben bu forumdan başka forumlara güvenemiyorum hocam.
Forumun amacı insanlarla yardımlaşmak, sorun yok :)
Alınır mı alınmaz mı bilemem ama ilk ödemede gümrüğü kargoyu falan da ödüyorsun, ben geçen gün ürün aldım ek bir şey ödemeden elime ulaştı.

Geri