Neler Yeni

🔥İndirim Logitech K835 Blue-Red Switch

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc

FatihC

80+
Evet ya Bi dönem çıkmıştı o zamanlar cheery klavyeler 500tl civarıydı en az ışığı yoktu diye almayanlar vardı.
Kral 230 TL'ye aldığımda bana da ışık olsaydı falan diyen arkadaşlar vardı. Sonra klavyeyi deneyince oturup ağladılar :D Hem switch hem malzeme kalitesi çok iyi. Markası iyi, garantisi var. Daha ne olacak... ama işte bazı arkadaşlar boşa tribe girdiler ışık yok diye falan.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Diyarhan
Kral 230 TL'ye aldığımda bana da ışık olsaydı falan diyen arkadaşlar vardı. Sonra klavyeyi deneyince oturup ağladılar :D Hem switch hem malzeme kalitesi çok iyi. Markası iyi, garantisi var. Daha ne olacak... ama işte bazı arkadaşlar boşa tribe girdiler ışık yok diye falan.
Tuşları baskıydı silindi mi?

FatihC

80+

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Custom Klavye piyasasında o marka en sağlamı olarak vs geçmiyor hocam :D nerden uydurdunuz

Leopold, Filco köklü klavye marklarındandır, custom klavye denmez belki ama kalitelidir.

3 yıldır bu hobi işindeyim klavye sağlam olabilir ama dediğim gibi custom klavye piyasasında adı bile geçmiyor
Kendiniz yapmadığınız için custom klavye değil tabii. Demek istediğim ışıklı oyuncu ürünleri olmadığı için normal kullanıcılar arasında pek bilinmeyen ama custom klavye gruplarına girdiğinizde stock haliyle iyi olduğundan adı geçen markalardan.

Ayrıca en sağlam'lardan kastım yine stock haliyle en kalitelilerden biri olmasıydı ki buna itiraz edeceğinizi sanmıyorum.

Şu kelimeleri düzgün kullanmam lazım.

onno92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Onur
3 yıldır bu hobi işindeyim klavye sağlam olabilir ama dediğim gibi custom klavye piyasasında adı bile geçmiyor
Valla 7-8 sene önce o custom klavyeler yoktu, millet ducky, filco, leopold, hhkb peşinde koşuyodu.

Aaahmt

80+ Silver
Eski klavye mi?
Alsam mı diye düşünüyorum ama kararsız kaldım

Serhatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serhat Can
Eski klavye mi?
Alsam mı diye düşünüyorum ama kararsız kaldım
Hocam ben kullanıyorum ürün çok iyi kesinlikle öneririm. TTC Switch var zaten mis gibi. Türkçe kurallarına çok önem veren, yeşil logolu bir forumda detaylı incelemesini yaptım isterseniz bakın.

ugrcngny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğur
Hocam ben kullanıyorum ürün çok iyi kesinlikle öneririm. TTC Switch var zaten mis gibi. Türkçe kurallarına çok önem veren, yeşil logolu bir forumda detaylı incelemesini yaptım isterseniz bakın.
Link atar mısın?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,458
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler