shiftdelete.net bu koldtuğun videosunu çekmiş pahalı sandım ama fiyatlar iyiymiş alınır mı bunlar rgb olması çok iyi bence
En iyi fiyatlarıyla profesyonel oyuncu koltuğu modelleri Exvega'da. Ucuz ve rahat kumaş seçenekleriyle gaming sandalyesi, yayıncı gamer koltukları stoktadır.
exvega.com
özel sipariş vermezseniz 24 saat için de artık kargoya veriyorlarmış şuan bu marka ile zio arasında kararsız kaldım zio neredeyse 2 katı
exvega ile telefonda görüştüm andromeda modeli için eskiden kargolar konusunda ve üretimde sorun yaşadıklarını kendileride söylüyorlar
koltuğu aldım beğenmedim diyen görmedim
özel mesajdan bir link atıcam size detaylı bir incelemesi var andromeda modelinin
siz karar verirsiniz ama internette görünen tek sorun kargo süreleri imiş ama onuda çözmüşler işte sözde
kırılma çatlama parçalanma her konuda garantide veriyorlarmış 2 yıl benim öğrendiğim bilgi bu kolçak dahil bu konuda bu garantiyi veren iki firma var
1 zio
2 exvega
ne hawk ne xprime ne xdrive bu konuda garanti vermedi telefonla ve whatsapp görüşmelerimde
edit: başka forum link'i yasak mı bilmiyorum da atayım burayada insanlar faydalansın bu kadar detaylı inceleme kolay kolay bulunmaz
Selamlar, Öncelikle umarım doğru yere açmışımdır başlığı ve değilse bile modlar bu kadar emek verip yazdığım incelemeyi silmek yerine uygun yere taşı
forum.donanimhaber.com