Benim için tek sıkıntısı bilek desteği olmaması bildiğiniz bilek destekli güzel bir mekanik klavye varsa önerilere açığım hiçbir şey bilmiyorum.
Çok fazla para da vermek istemiyorum.
Bu 200-300 TL bütçelerde genelde önerdiğimiz Outemu switchler oluyor. Zaten birçok marka da Outemu kullanıyor. Ama Content gibi farklı markalar da mevcut. Content'i Rampage markası sıklıkla kullandı.switch olarak en iyi hangi markalar oluyor ?
https://www.hepsiburada.com/philips-spk8403-gokkusagi-aydinlatmali-mekanik-klavye-p-HBV00000WF8MJ bu nasıldır peki ?switch olarak en iyi hangi markalar oluyor ?
Mekanik diyip geçmişler. En son Hadron böyle yapıyordu 50₺'lik klavyelerine.
Benim için tek sıkıntısı bilek desteği olmaması bildiğiniz bilek destekli güzel bir mekanik klavye varsa önerilere açığım hiçbir şey bilmiyorum.
Switchlerden bir tanesini yakın çekimden gösterir misin yapabilirsen? Yalnızca 1 tane switchin resmini?1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. hiç bir sorun çıkmadı. üzerindeki bandı üzeri metal ve tam oturduğum pozisyonda ışık yansıyor dikkat dağıtıyor diye yapıştırdım. herhangi bir çift basma, basmama sorunu olmadı. outemu mavi switch var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da aldığım link.
Gamemax GM-X560QU 104 Tuş Gerçek Mekanik Multimedya Oyuncu Klavye incehesap.com
şu anda iş yerindeyim. eve gittiğim zaman çekerim akşam hatırlatırsan. üzerinde outemu yazıyor, ve tipi şu;Switchlerden bir tanesini yakın çekimden gösterir misin yapabilirsen? Yalnızca 1 tane switchin resmini?
Alınmaz bence