Volkan:/
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,171
- İsim
- Volkan
Neyin saçmalığı bu hintlilerin futbol topu yapım videosu vardı yorum attım bundan öncede saçma sapan yorum kaldırdılar taciz ve zorbalık diye alakasız yorumlar neyse konuma geleyim yaptıkları yoplarda dikiş yok yapıştırıyorlar bende yorum attım demek bu toplar ondan yumurtluyor diye avel meta buna zorbalık taciz mi ne atmış kısıtlamışta
Destek diyorsun saçma sapan seçenekler var ulaşamıyorsun yani temsilci atadılar bir halta yaramıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Destek diyorsun saçma sapan seçenekler var ulaşamıyorsun yani temsilci atadılar bir halta yaramıyor.
Birde yorumunu tekrar yayınlamadık diyorNeyin saçmalığı bu hintlilerin futbol topu yapım videosu vardı yorum attım bundan öncede saçma sapan yorum kaldırdılar taciz ve zorbalık diye alakasız yorumlar neyse konuma geleyim yaptıkları yoplarda dikiş yok yapıştırıyorlar bende yorum attım demek bu toplar ondan yumurtluyor diye avel meta buna zorbalık taciz mi ne atmış kısıtlamışta