Neler Yeni

Bu model hakkında hiç bilgi yok neden?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Beyler yeni bi model falan mı ne bi inceleme ne bişey yada tam tersi çok mu eski veya çok mu kötü hoşuma gitti hem LG oluşu hemde istediğim şeyleri karşılıyor oluşu ips fhd 27" pivot
24"'ini almıştık geçenlerde arkadaşıma. Kendim evimde deneme fırsatım oldu 2-3 saat ve çok beğenmiştim. 4.900 TL'ye almıştım.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
doğru söylüyorsun hocam 24 ünü alayım bende ama o bile 5600 olmuş neyse kısmet artık
Ben bakarken de 5.600 TL de geziyordu biraz bekledim 4.900'e düştü bekleme imkanın varsa bekle ya da 27" istiyorsan başka modellere bakalım.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
ya aslında 27 istiyodumda 24 de güzel zaten herkes 1080 için 27 fazla diyordu dinleyim bari insanları
2 adet 27" monitörüm var. Bu LG'nin 24"'lik modelini kullanırken de biraz boyutu fark etti ama 1 saatte alıştım.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom