Dur 1dk, benimkinde alt taraf hava alıyor. Benimki petek yapıda?Alt tarafta havalandırma alanları kapalı, ısınma sorunlu, hep 90 derecelerin üstüne 100 derecelere çıkıyor. Alınmaz. @Abdullah Hacıgül Bile video çekip anlattı zaten sorunlu olduğunu. Bence boşuna direnmeyin. Laptopunuzu da güle güle kullanın.
Hocam daha önce sıkıntı yaşadım. İstemiyorum yani.
Burada bir arkadaşın incelemesi var.Alt tarafta havalandırma alanları kapalı, ısınma sorunlu, hep 90 derecelerin üstüne 100 derecelere çıkıyor. Alınmaz. @Abdullah Hacıgül Bile video çekip anlattı zaten sorunlu olduğunu. Bence boşuna direnmeyin. Laptopunuzu da güle güle kullanın.
İntel işlemci olanlarda sorun yok alabilirsiniz. Ryzen için tasarlanan modellerde var o sorun. Petekler falan hepsi açık İntel modellerde.Merhabalar. Yakın zamanda laptop arayışına çıktım. Şu Asus modeline rastladım ama Tuf serisi hakkına kronik ısınma sorunu olduğu yazılmış. Bu modelde sorun var mıdır acaba? Veya başka fiyat olarak 10k laptop öneriniz var mı?
8 GB ram eklemesi yapacağım alırsam.
Ayn oyle cok on yargililar excalibur aldi arkadas sıkıntisi yok
TUF A serisi sandı herhalde, ondan bu kadar atar yaptı.
İlla Amazon'dan almam diyorsanız bunu öneririm.Hocam daha önce sıkıntı yaşadım. İstemiyorum yani.
Sus kardeş arkadaş kullanıyormuş, senin altına bakıp bakmaman kimsenin umrunda değil çünkü O KULLANIYORAlt tarafta havalandırma alanları kapalı, ısınma sorunlu, hep 90 derecelerin üstüne 100 derecelere çıkıyor. Alınmaz. @Abdullah Hacıgül Bile video çekip anlattı zaten sorunlu olduğunu. Bence boşuna direnmeyin. Laptopunuzu da güle güle kullanın.
Sustu
Alt kasası ısınma sorunlu olan ile aynı işte!? Alınmaz.TUF A serisi sandı herhalde, ondan bu kadar atar yaptı.