Neler Yeni

Bu monitör 2600 liraya vade farksız 9 taksit ile alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
hangi monitör olduğunu görneniz için hb linkini paylaşıyorum sizinle.

Buradaki bime gelmiş satılmamış 2600 lira kendisi hem peşin fiyatına vade farksız 9 taksit imkanı da var. Her yer nerdeyse 288 lira gibi cüzzi bir miktara sahip olabileceğim yani.
Oyun çok oynamıyorum 4 MS olması benim için çok önemli değil anlayacağınız. Ne dersiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

NOT: V/A panel arkadaşlar.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
ona yakın bi paraya asus tuf 27 inç almıştım geçtiğimiz ay acelen varsa alınabilir ama 1 ms olması ileriye dönüklük açısından daha iyi olacaktır tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ona yakın bi paraya asus tuf 27 inç almıştım geçtiğimiz ay acelen varsa alınabilir ama 1 ms olması ileriye dönüklük açısından daha iyi olacaktır tabi
oha hocam çok iyi bir fiyata almışsınız, ya çok acelem yok açıkçası ama şuan kullandığım monitörün eli kulağında gibi hissediyorum sanki birden beyaz ekran verip ebediyete karışacak gibi. hem 9 taksit yapabilme şansı çok cezbetti beni.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
hangi monitör olduğunu görneniz için hb linkini paylaşıyorum sizinle.

Buradaki bime gelmiş satılmamış 2600 lira kendisi hem peşin fiyatına vade farksız 9 taksit imkanı da var. Her yer nerdeyse 288 lira gibi cüzzi bir miktara sahip olabileceğim yani.
Oyun çok oynamıyorum 4 MS olması benim için çok önemli değil anlayacağınız. Ne dersiniz?

NOT: V/A panel arkadaşlar.
Attıkları Acer daha iyi gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu daha mantıklı diğerine göre
alternatif önerileriniz için teşekkür ederim ama şuan maalesef 2 seçeneğim var, hp olanı bimden al ya da alma. sizce değer mi bu fiyata? yoksa katılıyorum o acer gerçekten çok çok iyimiş.

Attıkları Acer daha iyi gibi
evet hem 1ms 165hz hem ips ama şuan internetten onu alabileceğim bir seçenek yok.

SerhatCC

80+ Bronze
ben 27 inc 144 hz curved aoc kullanıyorum monitör kalitesini bilmem ama ödeme olayı inanılmaz kazançlı.son 9 ayda enflasyon %100 civarı olduğu için önümüzdeki 9 ayda en iyi ihtimalle %50 olacaktır o da iktidar filan değişirse o yüzden vade farksız 9 taksitle ödeme çok iyi

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
alternatif önerileriniz için teşekkür ederim ama şuan maalesef 2 seçeneğim var, hp olanı bimden al ya da alma. sizce değer mi bu fiyata? yoksa katılıyorum o acer gerçekten çok çok iyimiş.

evet hem 1ms 165hz hem ips ama şuan internetten onu alabileceğim bir seçenek yok.
aceleye getirmemenden yanayım ben

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,593
İsim
Kerem Çavuş

Ben de 27 inç monitör arayışındayım açıkcası idarelik bir şey alcağını 1 2 ay daha sabret kalıcı bir şey al ben öyle yapıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
Ben de 27 inç monitör arayışındayım açıkcası idarelik bir şey alcağını 1 2 ay daha sabret kalıcı bir şey al ben öyle yapıcam
hocam 2 ay sonra ne olacağını kestiremiyorum ki. şuan 9 ay vade farksız taksit şansım da varken değerlendirmek istedim. bilmiyorum yarın alacağım sanırım.

Top Bottom