Bu Monitör Alınır Mı ?(Samsung LC24)

Moonlighter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,015
Bütçe
1499
Samsung kavisli ekranlarda ölü piksele çok rastlaniyordu. Modele göre bir araştırın iyice bence.

Arkadaşlar ne diyosunuz bana çok uygun geldi indirime girmiş bide samsung olduğu için uzun ömürlü olur dedim ama kullananız veya çevreniz de duymuşluğunuz var mı bu modelin çok incelemesi yok :(

Ben o monitörü aldım iade ettim çünkü ghosting yapıyordu. https://www.hepsiburada.com/asus-vp...or-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ
bunu öneririm hem Ips panel.

bana göre indirimdeyken almalısın çunkü bu fiyata daha iyisini bulamazsın uzun süre bu ekonomide enazından.

Arkadaşlar ne diyosunuz bana çok uygun geldi indirime girmiş bide samsung olduğu için uzun ömürlü olur dedim ama kullananız veya çevreniz de duymuşluğunuz var mı bu modelin çok incelemesi yok :(

Aynısını kullanıyorum güzel model. Alabilirsin ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama uzun bi zaman önce almıştım 900-1000tl civarı idi.

Aynısını kullanıyorum güzel model. Alabilirsin ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama uzun bi zaman önce almıştım 900-1000tl civarı idi.
dp port mu hdmı ile mi kullanıyorsunuz hocam bir de dedikleri gibi ghosting var mı ?

Alınmaz. Bu monitör çok sorunlu. 240 hz modelini kuzenim aldı 4-5 gün dayanamadı geri iade etti. Bende 3 saat kullandım gözüm ağrıdı. Aşırı gohosting sorunu. Geçen ay Amazonda 240 hz si 1500 TL ydi bunun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,873
Üyeler
184,066
Son üye
BiGDreAM06
Geri