Neler Yeni

Bu monitör alınır mı??

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Enes Altunışık

crabman

80+
Merhaba itopya indirimlerde gözüme çarptı alınır mı?? Teşekkürler.

fiyat iyi ama msi monitörlerine güvenemiyorum

alternatif önerim 1300 tl fark ile şu olacaktır:

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yavaş 😅 Anlıyorum indirimler var falan ama yeni modellerin incelemeleri yok maalesef. Endonezya, Rusya, Çin videolarından inceleme aramaktan yoruldum 😅

Tepki süresi testi falan yok ama bu segmentin yeni modellerin herhangi birinde rahatsız edici bir yavaşlik gördüğümü hatırlamıyorum. Bu segmentte yapıyorlar genelde.

Renk gamutları gayet güzel hatta DCI-P3'te 24G4X'ten daha iyi ama pem fark edilebilir bir şey yok. Parlaklık SDR için iyi, renk doğrulukları ve renk sıcaklığı iyi (incelemeyi yapan kişiye gelen üründe en azından). Kontrast 1150:1 fena değil, gammada ufak bir hata dışında bir sapıklık göremedim. Genel olarak gayet iyi ama bir 24G4X değil. Özellikle kontrast anlamında.

24G4X'in 1000TL daha pahalı ve şu an biraz sıkıntılı olduğu göz önünde bulundurulursa alınır gibi. En büyük sıkıntısı ergonomi ayarlarının olmaması bence.

Daha detaylı test bulursanız bakabilirim.

Son düzenleme:

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Enes Altunışık
Arkadaşlar yavaş 😅 Anlıyorum indirimler var falan ama yeni modellerin incelemeleri yok maalesef. Endonezya, Rusya, Çin videolarından inceleme aramaktan yoruldum 😅

Tepki süresi testi falan yok ama yeni modellerin herhangi birinde rahatsız edici bir yavaşlik gördüğümü hatırlamıyorum. Bu segmentte yapıyorlar genelde.

Renk gamutları gayet güzel hatta DCI-P3'te 24G4X'ten daha iyi ama pem fark edilebilir bir şey yok. Parlaklık SDR için iyi, renk doğrulukları ve renk sıcaklığı iyi (incelemeyi yapan kişiye gelen üründe en azından). Kontrast 1150:1 fena değil, gammada ufak bir hata dışında bir sapıklık göremedim. Genel olarak gayet iyi ama bir 24G4X değil. Özellikle kontrast anlamında.

24G4X'in 1000TL daha pahalı ve şu an biraz sıkıntılı olduğu göz önünde bulundurulursa alınır gibi. En büyük sıkıntısı ergonomi ayarlarının olmaması bence.

Daha detaylı test bulursanız bakabilirim.
Kusura bakma reis seni de yoruyoruz. Forumda gördüğüm monitör konusunda en bilgili kişi olduğundan etiketledim.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

crabman

80+
Msi iyi markadır hocam nedenki? Ayrıca 27 1080 için fazla büyük
msi kötü marka değil zaten ama monitörlerinde genellikle ölü piksel problemleri yaşanıyor. Tabii her monitörde olabilir şans meselesi ama msi monitörlerinin bir kısmında ölü piksel sorunları vurgulanıyor. arkadaşımın msi monitörü bir kaç hafta sonra ölü piksel gösterdi mesela.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msi kötü marka değil zaten ama monitörlerinde genellikle ölü piksel problemleri yaşanıyor. Tabii her monitörde olabilir şans meselesi ama msi monitörlerinin bir kısmında ölü piksel sorunları vurgulanıyor. arkadaşımın msi monitörü bir kaç hafta sonra ölü piksel gösterdi mesela.
yıllardır kullandım ölü pikselli monitör şuan 2. monitörümde var dikkat etmezsem göremem bile dümdüz font açık olması lazım. yani benim için alınmama sebebi değil.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yıllardır kullandım ölü pikselli monitör şuan 2. monitörümde var dikkat etmezsem göremem bile dümdüz font açık olması lazım. yani benim için alınmama sebebi değil.
Kötü yerde olursa sıkıntı oluyor hocam. Bir de bazılarında artabiliyor falan. Dediğiniz durumlarda evet sıkıntı değil. Çoğu zaman fark edilmiyor bile.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Bu fiyata alınır.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ümit
nasıl indirimse anlamadım bütün sitelerde aynı fiyat. ama monitör özellikleri iyi duruyor.

Top Bottom