Neler Yeni

Bu monitör alınır mı?

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
monitör bu bana fiyatı çok uygun geldi normalde bu kadar bütçem yok ve bu kadar yüksek hz değeri çok da umrumda değil.
Monitör almayı düşünüyorum bütçem 5k civarı youtubede bu monitörün incelemesini gördüm ve renkleri güzel yansıttığını söylüyordu üstüne bir de 280 hz alınır mı başka öneriniz var mı eğer şiddetle tavsiye etttiğiniz bir monitör olursa maksimum 6.5-7k civarına çıkabilirim.

Sezerinho10

80+ Bronze
monitör bu bana fiyatı çok uygun geldi normalde bu kadar bütçem yok ve bu kadar yüksek hz değeri çok da umrumda değil.
Monitör almayı düşünüyorum bütçem 5k civarı youtubede bu monitörün incelemesini gördüm ve renkleri güzel yansıttığını söylüyordu üstüne bir de 280 hz alınır mı başka öneriniz var mı eğer şiddetle tavsiye etttiğiniz bir monitör olursa maksimum 6.5-7k civarına çıkabilirim.
Bu fiyatın üstüne 500 civarı koysan 2k alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

27 inç istemiyorum hocam 25 te bile tereddüt ediyorum hem fps hem hikayeli oyunlar oynamak için alacağım.

Bir de hocam konudan bağımsız valorant oynuyor musunuz? Oynuyorsanız kaç fps alıyorsunuz? Bende de düz 5600 var ama anakartım kötü monitör için yeter mi bilemiyorum ama dediğim gibi fiyatı sanki uygun gibi şimdilik 165hz de kullansam bile ilerleyen zamanda 240a geçebilirim.

Sezerinho10

80+ Bronze
27 inç istemiyorum hocam 25 te bile tereddüt ediyorum hem fps hem hikayeli oyunlar oynamak için alacağım.

Bir de hocam konudan bağımsız valorant oynuyor musunuz? Oynuyorsanız kaç fps alıyorsunuz? Bende de düz 5600 var ama anakartım kötü monitör için yeter mi bilemiyorum ama dediğim gibi fiyatı sanki uygun gibi şimdilik 165hz de kullansam bile ilerleyen zamanda 240a geçebilirim.
Hikayeli oyun oynuyorsan ağırlıklık 2k daha iyi olacaktır eğer sisteminde uygunsa ama 1080p diyorsan bunuda değerlendirebilirsin https://www.itopya.com/msi-245-mag-...ywPslewAYgcHD4ONK3W8QFxceYz0ZudLWDPVYhrL50.Bu

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sezerinho10

80+ Bronze
2k isterdim hocam ama 27 inç fazla büyük hikayeli oyunlar için ps de kullanabilirim o yüzden renkleri iyi yansıtması beni tatmin edecektir. Bu attığınız 24.5 inç msi nasıldır renkler konusunda?
2sininde iyi olduğu yönler var , benim görüşüm aradaki 2.5 3k ya değer mi o tartışılabilir ama bence msida gayet sizi tatmin edecektir

Top Bottom