Bu monitör alınır mı

O modele baktım, aklımda bulunsun. Dediğinizde haklısınız ama 144 ile 240 illaki farkeder.
deneyebilirsin mağazalara gidip fark var ama mesela biri 4 biri 10k ise farka değmeyeceğini düşünebilirsin

Bana kalırsa 165-180 yeterli çokta prof işler yapmıyorsanız ve fiyat farkı var ise ama bence 180 tercih edin

Bana max bütçeni-istediğin özellikleri
(belli başlı)
yazarsan sana direkt yardımcı olabilirim

deneyebilirsin mağazalara gidip fark var ama mesela biri 4 biri 10k ise farka değmeyeceğini düşünebilirsin

Bana kalırsa 165-180 yeterli çokta prof işler yapmıyorsanız ve fiyat farkı var ise ama bence 180 tercih edin

Bana max bütçeni-istediğin özellikleri
(belli başlı)
yazarsan sana direkt yardımcı olabilirim
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Max bütçem 5k ama parasının hakkını veren 6klık monitörlere de açığım, ips, 24", pivot, yeteri kadar parlaklığa sahip olması benim için önemli.ips dedim ama kaliteli va da olur.Çoğunlukla cs valorant bazen de tlou rdr gta falan oynayacağım.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Max bütçem 5k ama parasının hakkını veren 6klık monitörlere de açığım, ips, 24", pivot, yeteri kadar parlaklığa sahip olması benim için önemli.ips dedim ama kaliteli va da olur.Çoğunlukla cs valorant bazen de tlou rdr gta falan oynayacağım.
24 yerine 27 öneririm
ön yargın varsa sana neden 27 tercih etmelisin anlatabilirim
va bende sevmiyorum kimse sevmez
sevmemeli
300nit ve üstü zaten yeterli
ben sana 24-27 inc monitörlere bakayım eğer iyi bir monitör var ise 5kya pivotsuz
1k ya pivot alıp yoluna bakarsın

şimdi burda ben sana kısaca(olabildiğince anlatayım)

fazeon kağıt üstünde diğerlerini ezip geçiyor
hem pivotlu hem f.ips hemde 2k
ama teknik olarak bilgim yok

asus vg249ql3a ya gelirsek benim monitörümün 24 inc hali çok çok memnundum(panel arızası verdi garantide şuanda)ama renk olarak-ekran olarak dolu dolu monitör asıl öneririm bu olacaktır

diğer asusun farkı
daha yeni olması
panelin hem hz hem ms olarak daha iyi olması
eksisi pivot yok

Philips kendi panellerini üretiyor
o yüzden sıkıntı yaşaman en zor model bu
hem beyaz olması hem renkleri en iyi veren monitör olması(yaklaşık 8k bütçeye kadar)
büyük avantaj

msi kağıt üstünde neredeyse aynı monitör vg249ql3a ile tek farkı pivot boyu değişiyor ve asusta plastik olan ayaklar metal oluyor

bunlara göre benim önerim
Philips-asus vg249ql3a-msi olarak birini tercih etmen orada attığım linkten sadece o 3ünü karşılaştırarak istediğini alabilirsin

24 yerine 27 öneririm
ön yargın varsa sana neden 27 tercih etmelisin anlatabilirim
va bende sevmiyorum kimse sevmez
sevmemeli
300nit ve üstü zaten yeterli
ben sana 24-27 inc monitörlere bakayım eğer iyi bir monitör var ise 5kya pivotsuz
1k ya pivot alıp yoluna bakarsın
1080p de 27 inç çok çamur olmaz mı? Hiç deneyimlemedim fakat az çok çıkarım yapabiliyorum.

1080p de 27 inç çok çamur olmaz mı? Hiç deneyimlemedim fakat az çok çıkarım yapabiliyorum.
işte bunu anlatmam lazım size ön yangını kırmak için
ki zaten 27 inc monitör kalmamış bu bütçede(geçen yaz gu fiyatlara 2k monitörler konuşuyorduk)

27inc olması çamur gibi göstermez
ppi değeri ve pixeller arası boşluk çamur gibi gözükmesini sağlar-engeller

mesela sen 40-50cmden pcye bakıyorsan ve bu değerler normal seviyedeyse pixel saymazsın görüntü iyi olur

eğer 40-50 cmden bakıyor ve bu değerler çok iyiyse görüntü cam gibi olur

ama sen 27 inc değerleri berbat bir monitör alıp birde e sporcu triplerinde 15-20cmden bakarsan çamur gibi görürsün

işte bunu anlatmam lazım size ön yangını kırmak için
ki zaten 27 inc monitör kalmamış bu bütçede(geçen yaz gu fiyatlara 2k monitörler konuşuyorduk)

27inc olması çamur gibi göstermez
ppi değeri ve pixeller arası boşluk çamur gibi gözükmesini sağlar-engeller

mesela sen 40-50cmden pcye bakıyorsan ve bu değerler normal seviyedeyse pixel saymazsın görüntü iyi olur

eğer 40-50 cmden bakıyor ve bu değerler çok iyiyse görüntü cam gibi olur

ama sen 27 inc değerleri berbat bir monitör alıp birde e sporcu triplerinde 15-20cmden bakarsan çamur gibi görürsün
Ben zaten çoğunlukla fps tabanlı oyunlar oynadığım için 24ten şaşmayayım hocam benim fikrim bu şekilde. Monitöre de bazen 40 bazen de 70cmden bakıyorum

Ben zaten çoğunlukla fps tabanlı oyunlar oynadığım için 24ten şaşmayayım hocam benim fikrim bu şekilde. Monitöre de bazen 40 bazen de 70cmden bakıyorum
tamam zaten 27 inc sağlam monitör kalmamış ama bana kalırsa o mesafelerde 27de gram sorun yaşamazsın(ben 30-40cmden bakarken bile sorun yaşatmıyor)

Aoc 24g42e trendyolda 4342tl.Önerir misiniz
tamam zaten 27 inc sağlam monitör kalmamış ama bana kalırsa o mesafelerde 27de gram sorun yaşamazsın(ben 30-40cmden bakarken bile sorun yaşatmıyor)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu gözle görmem lazım hocam kişiden kişiye değişir. Mağazada falan denerim.

forumda en az 8 kişi sipariş verdi mesajlar dursa inceleme isterdim youtubedan baksalar çok iyi olur bu arada kronik bi sorununu görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

l10 modeli çok uygundu indirim bitmediyse ona bakın
zaten en pahalı monitörlerde bile ışık sızması var ölü pixel yoksa fiyatına göre 10 numara.

Son düzenleme:
İnternette 1 tane incelemesi olmamasına rağmen bu markanın 2k 180hz modelini aldım, bugün elime ulaştı. Çok az ghosting var, ölü piksel yok. Hatrı sayılır derecede uyguna geliyorsa denemeye değer ama yüksek elo fps oyuncusu değilseniz, gece gündüz elo kasmıyorsanız AOC 24g42e modelini alabilirsiniz. Aradaki Hz çok göze batacak seviyede değil ve renkleri çok daha iyi bir monitör almış olursunuz.
hocam şuan aoc 24g42e 4200tl fazeon x24f240p 5000tl hangisi alınır sizce

hocam şuan aoc 24g42e 4200tl fazeon x24f240p 5000tl hangisi alınır sizce
FPS oyuncusu değilseniz AOC, FPS oynuyorsanız ama ciddi elo kasmıyorsanız yine AOC. Ben piyasanın en uygun 2K monitörü olduğu için bu markayı tercih etmiştim. Aynı fiyata benzer özelliklerde farklı ürünler varsa kaliteli olanı almakta fayda var, AOC modelinin kullananı çok fazla. Hem 180Hz ve 240Hz farkını çok ciddi hissetmeyeceğinizi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,870
Üyeler
186,255
Son üye
bilaldrsngl
Geri