Bu monitör bu fiyata uygun mu

https://app.hb.biz/ckjI1KmLZHnn
Hepsiburadadan gezerken gördüm 5k fiyata 240hz vaadediyor ips 180hz mi va 240 mı
bu aralar bu monitörü çok görüyorum fiyatı iyi fps oyuncusu isen 180 yetmiyor haberin olsun min 240 şart ( bence ) ben valoratta 180 hz ile immo oldum bana yetersiz geliyordu internet kafede 240 ve 360 hz vardı arkadaşlar ile gidiyorduk baya fark ettiriyor oynamayı vs yinede sana kalmış normal hikayeli oyunlarda takılacağım bazende valo cs gireceğim dersen ips 180 yeterde artar

bu aralar bu monitörü çok görüyorum fiyatı iyi fps oyuncusu isen 180 yetmiyor haberin olsun min 240 şart ( bence ) ben valoratta 180 hz ile immo oldum bana yetersiz geliyordu internet kafede 240 ve 360 hz vardı arkadaşlar ile gidiyorduk baya fark ettiriyor oynamayı vs yinede sana kalmış normal hikayeli oyunlarda takılacağım bazende valo cs gireceğim dersen ips 180 yeterde artar
fiyat muadillerine göre 1000-1500 lira daha uygun . va mı ıps mi konusuna gelicek olursak bu tamamen senin tercihin ıps renk konusunda va dan daha ıyı ınternetten detaylı farklarına bakabilirsin bana sorucak olursan çoğunlukla fps oyunları oynuyorsan renkler çok fark etmez ve etkilemez o yüzden yüksek hz li olanı alabilirsin (tabi sistemin o fpsleri oynatabiliyorsa)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,423
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri