Bu monitör nasıl alınır mı sizce?

wosjao

80+
Reaksiyon skoru
29
Bütçe
8000
Bu fiyata daha iyi bir monitör varmı valorant CS tarzı FPS oyunları oynuyorum filmde arada izliyorum öncelik oyun oynamak. Bu monitör öğrenci indirimi ile 5000 TL'ye iniyomuş doğrumu Samsungun sitesinde 8000tl .

Ekler

• 1000007421.webp
    1000007421.webp
    154.2 KB · Hit: 24
Samsung Odyssey Monitörler zaten alınabilecek en iyi monitörlerden. Öğrenci indirimi de varmış tadından yenmez🤌🏻
(Ama paneli IPS o yüzden uzun süreli kullanımda kenarlardan ışık sızması oluşacak haberiniz olsun.)

Bu fiyata daha iyi bir monitör varmı valorant CS tarzı FPS oyunları oynuyorum filmde arada izliyorum öncelik oyun oynamak. Bu monitör öğrenci indirimi ile 5000 TL'ye iniyomuş doğrumu Samsungun sitesinde 8000tl .
aynen 5000tl ye çok güzel

Samsung Odyssey Monitörler zaten alınabilecek en iyi monitörlerden. Öğrenci indirimi de varmış tadından yenmez🤌🏻
(Ama paneli IPS o yüzden uzun süreli kullanımda kenarlardan ışık sızması oluşacak haberiniz olsun.)
Bu monitör hariç başka bir monitör daha önerimisiniz lütfen

G3 hariç!

Bu monitör hariç başka bir monitör daha önerimisiniz lütfen
1752773160830.webp

2k va panel 165 hz bende 3 hafta kadar önce aldım kullanıyorum 400 tl daha arttırıp buna da bakabilirsin.
Va panellerdeki ghosting yapma muhabbeti var ancak dikkatlice bakmazsan farkediceğin bir şey olmuyor genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,345
Üyeler
183,101
Son üye
Ax9ghcz
Geri