Aga bırakın şu şeyi ya 1080p için 27" büyük falan değil bende var hicde bir sorunu yok pixeller sayılıyor diyorlar ya max bu kadar abartilabilirdiİyi ama 1080p için biraz büyük gibi.
Büyük değil kanka mis gibi monitör alabilirsinnasıl yani
Pikselleri 27 inc'de çok rahat görebilirsin. 2K'da göremezsin. Adam bilgili ve konuşuyor. "Bırakın bu işleri" ne demek? Adam alsın pikselleri mi izlesin?Aga bırakın şu şeyi ya 1080p için 27" büyük falan değil bende var hicde bir sorunu yok pixeller sayılıyor diyorlar ya max bu kadar abartilabilirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük değil kanka mis gibi monitör alabilirsin
kanka aynısı var mı sendeAga bırakın şu şeyi ya 1080p için 27" büyük falan değil bende var hicde bir sorunu yok pixeller sayılıyor diyorlar ya max bu kadar abartilabilirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük değil kanka mis gibi monitör alabilirsin
O zaman benim gözümde sorun var ne deyim yada siz monitörle aranıza 1cm fark koyuyorsunuz ben ayağımı masaya uzatıp PC oynadığım için sorun olmuyorPikselleri 27 inc'de çok rahat görebilirsin. 2K'da göremezsin. Adam bilgili ve konuşuyor. "Bırakın bu işleri" ne demek? Adam alsın pikselleri mi izlesin?
yaw agalar aklım çok karıştı şimdi iyi mi kötü müPikselleri 27 inc'de çok rahat görebilirsin. 2K'da göremezsin. Adam bilgili ve konuşuyor. "Bırakın bu işleri" ne demek? Adam alsın pikselleri mi izlesin?
Aynısı değil ama 27" 1080Pkanka aynısı var mı sende
Şimdi çözünürlük ve boyut görüntü için önemli düşük çözünürlük ve yüksek boyutlu ekranda zevk almazsın.nasıl yani
Kanka monitöre çok yakın duruyorsan alma uzak duruyorsan yada normal mesafede duruyorsan alabilirsinyaw agalar aklım çok karıştı şimdi iyi mi kötü mü
mesele bu zaten. senin için sorun olmayan bir başkası için sorun olabilir. fikrini belirtirken bunu da dile getirseydin fark ortaya çıkardı. bırakın bu işleri demek olmuyor. para veriyoruzO zaman benim gözümde sorun var ne deyim yada siz monitörle aranıza 1cm fark koyuyorsunuz ben ayağımı masaya uzatıp PC oynadığım için sorun olmuyor