Neler Yeni

Bu monitör ne kadar eder?

Alerak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren
Merhaba, yeni sistem toplayacağım. Elimdeki monitör de fena değil gibi ama en az 2k veya 160hz bir şeyler bakıyorum. Belki donanım arşiv'in önerdiği 180hz'liği alırım.
monitör bu. sizce bu monitör 2. el olarak 1.300 eder mi? Yılbaşından sonra satmayı planlıyorum. Fiyatlar artacağı için

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
yılbaşından sonra fiyatların artacağı kesin değil dolar uzun süredir sabit neye dayanarak artacağını düşünüyorsunuz ki

mp4mert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert
Merhaba, yeni sistem toplayacağım. Elimdeki monitör de fena değil gibi ama en az 2k veya 160hz bir şeyler bakıyorum. Belki donanım arşiv'in önerdiği 180hz'liği alırım.
monitör bu. sizce bu monitör 2. el olarak 1.300 eder mi? Yılbaşından sonra satmayı planlıyorum. Fiyatlar artacağı için
1400'e gider tahminime göre..

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Garantisi falan yoksa 1k dan fazlaya gitmez muhtemelen

Alerak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nefes aldığın için değil dolar sürekli arttığı için arttı siz bilmezsiniz eskiden yurtdışı ürünleri çok az oynardı biz lisedeyken. dolar 3dü o zamanlar genelde her sene aynıydı fiyatlar.
lisedeyken 3 müydü asşlkdaslkdasşkldaksld kaç yaşındasın knk? Ekonomi sı*tı ve bu yüzden her gün, her saniye tl değer kaybediyor. Yılbaşında da her yıl olduğu gibi zam olacak. Hem enflasyondan dolayı, hem de dolardan dolayı. Bu yüzden sistem alınca, eski sistemi yılbaşından sonra satacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisi falan yoksa 1k dan fazlaya gitmez muhtemelen
Umarım öyle olmaz :( Bayağı temiz kullandım, hiç bir problemi yok

Narkuc

80+ Bronze
lisedeyken 3 müydü asşlkdaslkdasşkldaksld kaç yaşındasın knk? Ekonomi sı*tı ve bu yüzden her gün, her saniye TL değer kaybediyor. Yılbaşında da her yıl olduğu gibi zam olacak. Hem enflasyondan dolayı, hem de dolardan dolayı. Bu yüzden sistem alınca, eski sistemi yılbaşından sonra satacağım.

yılbaşından sonra satsanda bir sey degismeyecek ki suan sattigin sistemle atıyorum 100 ekmek alabiliyorsan yilbasindan sonra 2 kat pahaliya sattiginda da yine 100 ekmek alabilecek paran olacak sattiginda

Hasan344

80+ Gold
1200'e koy 1000'e kadar pazarlıkla indir. 1.5 yıl önce bu modelin IPS olanının sıfırını 500 TL'ye almıştım.😕🙁

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
1200'e koy 1000'e kadar pazarlıkla indir. 1.5 yıl önce bu modelin IPS olanının sıfırını 500 TL'ye almıştım.😕🙁
Katılıyorum 1400 e falan koy 1800 e koyduğum ürünlere 800 lira teklif geliyir bıktım gerçekten

lisedeyken 3 müydü asşlkdaslkdasşkldaksld kaç yaşındasın knk? Ekonomi sı*tı ve bu yüzden her gün, her saniye TL değer kaybediyor. Yılbaşında da her yıl olduğu gibi zam olacak. Hem enflasyondan dolayı, hem de dolardan dolayı. Bu yüzden sistem alınca, eski sistemi yılbaşından sonra satacağım.

Öyle olur gibi 75 hz 21 inç hemde duvara sabitlemeli 500 liradan verdi biri para çıkmadığı için alamadım

Alerak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren
işte burada çok garip bir şey oluyor :D Bir yandan Ekonomi battıkça fiyatlar artıyor, bir yandan da teknoloji ve ürün eskidikçe ürün ucuzluyor. Ben de 2 yıl önce 0 şekilde 600'e aldım. Şuan 1200 eder umarım. 3060'lı sistem alacağım, 3.5k civarında monitör almak istiyorum

Katılıyorum 1400 e falan koy 1800 e koyduğum ürünlere 800 lira teklif geliyir bıktım gerçekten

Öyle olur gibi 75 hz 21 inç hemde duvara sabitlemeli 500 liradan verdi biri para çıkmadığı için alamadım
:( üzdü. yine de piyasayı biraz araştırayım. Sonuçta sıfırı 2k

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer

çokta yaşlı değiliz la random atınca kendimi dede gibi hissettim :D çok olmadı 2016 2017de 3 civarıydı çok da geçmedi aslında

Top Bottom