Neler Yeni

Öneri Bu Monitör Standı alınır mı

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
masa duvarla bitişik hocam sıkıntı olur mu
Olur istediğin şekilde ayarlayamazsın kolları masayı içeri almak zorunda kalırsın , ya da monitör kolunu masanın köşesine takmak zorunda kalırsın o zaman da ister istemez hem çirkin duruyor hem de tam düz ayarlamak zor oluyor monitörü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olur istediğin şekilde ayarlayamazsın kolları masayı içeri almak zorunda kalırsın , ya da monitör kolunu masanın köşesine takmak zorunda kalırsın o zaman da ister istemez hem çirkin duruyor hem de tam düz ayarlamak zor oluyor monitörü

Ben camın boşluğunu kullandım masayı yaslayabilmek için yoksa ya masa yaslanmıyo ya kol düz durmuyo

Ekler

• 20250106_020525.jpg
    20250106_020525.jpg
    970 KB · Hit: 17

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
ömer

Ben camın boşluğunu kullandım masayı yaslayabilmek için yoksa ya masa yaslanmıyo ya kol düz durmuyo
hocam tekli olandan 2 tane alırsam problem ortadan kalkar mı

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
masanın boyu müsaade ediyorsa kalkabilir denemediğim için tam bi şey diyemiyorum ama kolların hareket kabiliyeti artacağı için sorun yaşayacağını çok sanmıyorum. Ben iki monitörü düz bi şekilde yan yana koyamıyorum kolun boyu yetmiyor mesela

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
ömer
masanın boyu müsaade ediyorsa kalkabilir denemediğim için tam bi şey diyemiyorum ama kolların hareket kabiliyeti artacağı için sorun yaşayacağını çok sanmıyorum. Ben iki monitörü düz bi şekilde yan yana koyamıyorum kolun boyu yetmiyor mesela
ben normal yatay şekilde yan yana kullanacağım 2 tane alacağım monitör standından da bakalım masa bitişik olacak mı

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
uzunluğu 170cm hocam
2li kolu çok rahat sığdırırsın o zaman istediğin pozisyonda , yine de masa ile duvar arasına birkaç cm koyman gerekir tamamen sıfır yanaştıramazsın muhtemelen onu bilmen lazım

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
ömer

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
bende iki link de aynı yeri açıyo

aynen ufak bi boşluk olur ister istemez

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
ömer

aynen ufak bi boşluk olur ister istemez
hocam birisi amazon birisi hepsiburada
hepsiburada da 1.398tl
amazonda 1.599 tl

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
bana da aynı gibi geldi ama emin olamadım hocam
Ben alırken bakmıştım baya da aralarında 100 lira fark ediyo diye 2023 yazanı alıp geçmiştim herhangi bi eksik ya da sorun da hissetmedim çok önemli bi fark olacağını sanmıyorum o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,167
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom