- Bütçe
- 13000
Bu monitörün fiyatı artmayacaksa bu da listenin içinde kasımda black friday zamanı alım yapmayı düşünüyorum
www.epey.com
Asıl istediğim olan bu
Buda diğer bir alternatif 10-13K arası bir bütçem var 8k ya 2k Qhd monitör alırsam anakart ve ram de alabiliyorum sizce hangisini almak mantıklı

Rampage Glacier GL27R180Q Monitör
Rampage Glacier GL27R180Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Buda diğer bir alternatif 10-13K arası bir bütçem var 8k ya 2k Qhd monitör alırsam anakart ve ram de alabiliyorum sizce hangisini almak mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunlar dışında önerileriniz varsa onları da alabilirimBu monitörün fiyatı artmayacaksa bu da listenin içinde kasımda black friday zamanı alım yapmayı düşünüyorum
Asıl istediğim olan bu![]()
Rampage Glacier GL27R180Q Monitör
Rampage Glacier GL27R180Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Son düzenleme: