Neler Yeni

Bu monitörü almakta kötümü yaptim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat sedef
Merhaba yeni monitör aldım Philips 24M2N3200A bunla LG 24GS65F Monitör arasinda kalmiştim ben Philipsi aldım ama keşke LG alsaydım diyorum bazen daha alalı 3 gun oldu 60 Hz va panel monitörden buna geçtim tabi gözüme biraz daha iyi gelecek ama daha uzun süre kullanan birisi benden daha iyi bilir aldığım Philips monitör için paneli iyi denmişti ama şimdi bazı yorumlara bakıyorum çok kötü deniyor bende bundan sebep keşke 600 TL fazla veripte LG alsaydım diyorum sizce iade ile uğraşmalimiyim ürünün kolisinde geldiği zaman iki adet delikte vardı ne yapsam bilemedim yardımcı olurmusunuz

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Aykut
hocam ben philipsin 27inç 2k versiyonunu kullanıyorum 180hz olan, yaklaşık bir aydan fazla oldu gayet memnunum. İnterneti kurcalarsan zaten en ufak üründe bile şikayet görebilirsin, bu olay senin kafaya takma şekline bağlı. Ama eğer gerçekten beğenmediysen iade geç yani. Başka denecek bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
Merhaba yeni monitör aldım Philips 24M2N3200A bunla LG 24GS65F Monitör arasinda kalmiştim ben Philipsi aldım ama keşke LG alsaydım diyorum bazen daha alalı 3 gun oldu 60 Hz va panel monitörden buna geçtim tabi gözüme biraz daha iyi gelecek ama daha uzun süre kullanan birisi benden daha iyi bilir aldığım Philips monitör için paneli iyi denmişti ama şimdi bazı yorumlara bakıyorum çok kötü deniyor bende bundan sebep keşke 600 TL fazla veripte LG alsaydım diyorum sizce iade ile uğraşmalimiyim ürünün kolisinde geldiği zaman iki adet delikte vardı ne yapsam bilemedim yardımcı olurmusunuz
İade edebiliyorsan iade hakkını kullanabilirsin edemiyorsan da üzülmek için çok geç elinde bulunan ürünü verimli kullanmaya bakmanı öneririm.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Tayfun Balım
Hocam her üründe problem çıkabilir ürünü beğenmeyen de çıkabilir. Gerçekten kullanamayağınız kadar kötüyse iade edin. Ama sadece beklentilerinizi karşılamadıysa biraz kurcalayıp gözünüze iyi gelecek bir görüntü ayarı çekip kullanabilirsiniz.

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
alcağın lg ürün de bile şikayet illa vardır lg de olsa philips de olsa bir sıkıntı yaşamazsın bana kalırsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat sedef
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam her üründe problem çıkabilir ürünü beğenmeyen de çıkabilir. Gerçekten kullanamayağınız kadar kötüyse iade edin. Ama sadece beklentilerinizi karşılamadıysa biraz kurcalayıp gözünüze iyi gelecek bir görüntü ayarı çekip kullanabilirsiniz.
Yani renkler biraz sarımsı gibi geldi biraz ayarla deiştirdim yine fena değil gibi ama LoL falan oynarken sağ alt köşede harita biraz karanlık gözüküyor monitörlemi alakalı oyunlamı bilemiyorum sadece üzüldüğüm yanı en azından kullanicisi daha fazla ve olumlu olan LG yerine bı iki yoruma göre gidip Philips almam oldu ve paneli hakkında kötü yorumlar görünce üzüldüm aldığıma akşam işten çikinca gidip birkaç ayar daha denerim

furkanbos

80+
Hacı şu an kullanmakta mönitorü olduğun yorumlara mı gore yorumladın? Renk ayarlarını yaptın mı? Ghosting, ölü piksel, Ips glow testi yapmayı denedin mi? Daha bir şey yapmadan kendini hemen pişman bir şekilde sokmuşsun.

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
yunuseren
almışsın bi kere kafaya takma ama phlps ürünü almam ben adamlar herşeyi üretmeye çalışıyor kahve makinsinden monitöre klavyeye bir daha ki alışında lg gibi panel üreticilerinden almaya bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat sedef
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacı şu an kullanmakta mönitorü olduğun yorumlara mı gore yorumladın? Renk ayarlarını yaptın mı? Ghosting, ölü piksel, Ips glow testi yapmayı denedin mi? Daha bir şey yapmadan kendini hemen pişman bir şekilde sokmuşsun.
Ghosting yok gibi ölü pikselde yok ips glow çok dikkat edemedim ama renk ayarlarını kendime göre yapmaya çalıştım yani idare ediyor ama iade edipte LG almaya değermi

furkanbos

80+
Ghosting yok gibi ölü pikselde yok ips glow çok dikkat edemedim ama renk ayarlarını kendime göre yapmaya çalıştım yani idare ediyor ama iade edipte LG almaya değermi
Lg mönitorün performansını bilmiyorum. Aldığın mönitorün sentestik incelemesi yok. Kimsenin elindeki verileri yok. Kör körüne kıyas yapmanın manası da yok.
Eğer gerçekten dediğin gibi kusursuzsa, bir sorunu yoksa içine siniyorsa kullanmaya devam et.
Aynı şekilde bende bu monitorü almayı düşünüyorum. Ya da G4 alacağım. Rakibi Dell mönitorü fiyatı uçmuş.
Kötü yorumları bahsedildiği linki atabilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat sedef
Lg mönitorün performansını bilmiyorum. Aldığın mönitorün sentestik incelemesi yok. Kimsenin elindeki verileri yok. Kör körüne kıyas yapmanın manası da yok.
Eğer gerçekten dediğin gibi kusursuzsa, bir sorunu yoksa içine siniyorsa kullanmaya devam et.
Aynı şekilde bende bu monitorü almayı düşünüyorum. Ya da G4 alacağım. Rakibi Dell mönitorü fiyatı uçmuş.
Kötü yorumları bahsedildiği linki atabilir misin?
Yorumlar kısmında birisi yazmiş monitör hakkında şikayetini

Şimdilik bunları hatirlayabildim

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Berkay Kahraman
hocam ben philipsin 27inç 2k versiyonunu kullanıyorum 180hz olan, yaklaşık bir aydan fazla oldu gayet memnunum. İnterneti kurcalarsan zaten en ufak üründe bile şikayet görebilirsin, bu olay senin kafaya takma şekline bağlı. Ama eğer gerçekten beğenmediysen iade geç yani. Başka denecek bir şey yok.
Arkadaşın dediği 2K 180Hz Philips monitörü bende kullanıyorum. Gayet memnunum. En iyi üründe bile kötü yorum vardır illa. X kişisi panel kötü dedi diye panel kötü olmuyor veya bu paraya bunu alacağınıza şunu alın diyen birinin dediği doğru olmuyor. Herkes kendi düşüncesini paylaşıyor internette. Sen memnunsan monitörden, sıkıntı çıkmadıysa değiştirmek için bir sebep yok. Sana kalmış tamamen. Ama şunu da bil iade edip başka monitör alsan bu sefer ona yapılan yorumlar kafaya takılacak. O yüzden boşver derim.

furkanbos

80+
Yorumlar kısmında birisi yazmiş monitör hakkında şikayetini

Şimdilik bunları hatirlayabildim
Buna bakıp kendinkiyle kıyaslayabilir misin?

Top Bottom