ellerin talihi
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Bu monitörü almak istiyorum ancak bazı endişelerim var. IPS ve 100hz olması benim için ideal bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek var ise buyurunuz efenim.
Hocam bana bir 7.5 k ya 2k monitör önerisi yaparmisiniz birde 9.500 liraya monitör önerisi 2k yineHocam 4ms monitör oyun için hiç kullanışlı değil. Maksimum bütçeniz nedir zorlarsanız?
Hocam bana bir 7.5 k ya 2k monitör önerisi yaparmisiniz birde 9.500 liraya monitör önerisi 2k yine
Peki bundan başka bir öneriniz varmidir ?Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam al geç direkt
Kendim de bunu aldım, 27 istiyorsanız 2k en ideali bu bana göre ama 24 istiyorum diyorsan öneri çokPeki bundan başka bir öneriniz varmidir ?
Hocam bence 27 iyidir yaKendim de bunu aldım, 27 istiyorsanız 2k en ideali bu bana göre ama 24 istiyorum diyorsan öneri çok
O zaman al geç direkt hocam, kendim de kullanıyorum o yüzden gönül rahatlığı ile öneririm@Kürşat Kütükçü hocam 22.15 te bana monitör tavsiyeniz bekliyorum he
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bence 27 iyidir ya
Teşekkür ederim hatırlattığın için@Kürşat Kütükçü hocam 22.15 te bana monitör tavsiyeniz bekliyorum he
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bence 27 iyidir ya
yani oynayacağım oyunlar çok ekstrem değil daha çok güzel renkler ve kalite arıyorum bütçem 4k ya dayanır maksimum.Hocam 4ms monitör oyun için hiç kullanışlı değil. Maksimum bütçeniz nedir zorlarsanız?
27 inç ips panel olarak alınabilir en ucuz monitör şu an bu hocamyani oynayacağım oyunlar çok ekstrem değil daha çok güzel renkler ve kalite arıyorum bütçem 4k ya dayanır maksimum.